tisdag 3 maj 2016

Fåren och Liseberg

Landade i Sverige torsdagen den 21 april. Den dagen var det bara att se till att vi tog oss från flygplatsen ut till Ellös, vi hade hyrt en sjusitsig bil. Hade ju med oss tre kompisar hem till Ellös, Ryan, Shawn och Hannah. Lunch hos mamma och pappa. Städade ur huset på ovälkomna gäster - gråhuggare :-( 
Bäddade 7 sängar (kanske en av anledningarna till att det vi inte skaffat fler barn...;-)usch vad tråkigt, ett arbete som aldrig tycktes ta slut.

Äntligen - Ellös!


På Landvetter flygplats, Ryan, Hannah, Alva, Shawn och Jakob


 På fredagen växlade vi pengar för barnen och gick en promenad runt i lilla Ellös, Alva och Hannah och jag åkte upp till Ninas stall på eftermiddagen och träffade Agnes och Therese.




En lycklig Alva, som hon längtat!

Vi var även uppe hos "Håvs lamm" och tittade på alla deras lamm som de precis hade fått och handlade naturligtvis lite lamm också som vi skulle grilla hos mop på kvällen.






Hade lovat alla barn att vi skulle gå på Lisberg när vi ändå var hemma i Sverige. Men hade sagt att endast om det är fint väder och eftersom de bara hade öppet på lördagarna och söndagarna så hoppades vi på en hyfsat fin dag. Redan första lördagen var det vackert väder, så det var bara att packa in alla i bilen och iväg till Liseberg. 






Fint väder men väldigt kallt om man inte stod i solen. Barnen sprang om kring själva och hade åkpass och jag och Johan strosade omkring och tog en kaffe i solen. Johan som alltid vill åka några attraktioner höll sig med mig hela tiden. Undra om det hade något att göra med att han var ute med alla grabbarna kvällen innan?!? hmmm.




Ryan var i himmelriket när han vann Polly!


Hugo hade vunnit Kexchokladen och de turades om att bära alla vinster.








Shawn!

Jakobs kompis Hugo var också med oss på Liseberg.



kram kram












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar