tisdag 3 maj 2016

Ellös skola

Torsdag och dags för killarna att följa med Hugo till skolan. Vi hade pratat med dem tidigare och det var ok för dem att vara med på lunchen och 3 lektioner därefter.

Tre eller i alla fall två killar var väldigt nervösa innan de blev upphämtade av Hugo vid 12 tiden.
De hade haft en kortare föreläsning i två olika klasser (åk 9) på engelska naturligtvis om hur det är att gå i skolan i USA. Om hur själva skolan och lektionerna är uppbyggda och vilka ämnen man läser osv.
Naturligtvis är det väldigt stora skillnader mellan den svenska och amerikanska skolan. Det blev en hel del frågor till killarna. Vissa var seriösa men även många oseriösa. Men de var mycket nöjda med sin upplevelse.


Tjejerna hade valt att åka med Johan och bli avsläppta för att spendera dagen med farmor i Kungälv utan alla killar. Det blev bad på Oasen ( Hannah var väldigt chockad över att alla var nakna i omklädningsrummet och duscharna), de hade även ätit lunch på en restaurang och fått shoppat lite.

Detta gjorde att jag fick några timmar för mig själv, jippi!
Jag passade på att träffa Therese lite och vi tog en promenad ute vid Hälleviksstrand och tro det eller ej, jag plockade majnycklar/ gullvivor och det är inte ens maj ännu....






På kvällen var vi hembjudna till Maria och Lasse på middag och vi passade på att spana in deras nyköpta hus. Mycket fint!
Det blev lite grill och äggost till efterrätt. Kändes hur bra som helst att våra extra barn fick smaka på en av Bohusläns traditionella efterrätter. Supergod!



Tjusig äggost!

Ryan älskade äggosten men Shawn tyckte den smakade som kall äggröra. Kan ju stämma....



kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar