onsdag 25 maj 2016

En kväll i New York

Igår kväll var det då äntligen dags. Vi vann biljetter till SVT:s storsatsning inför hösten. 13 artister från Sverige skulle under en och samma kväll uppträda tillsammans med "The late show gospel Choir" på den anrika Apollo teateran här i New York.
Vilken show de bjöd på!
Jag som nästintill aldrig är negativ kan ju säga som så, att då det var inspelning av SVT ( för att sändas på Tvn i Sverige i september) så var det lite si och så med väntetider och ett evigt resande upp och ner i stolarna för att klappa och heja.

Men som helhet var vi supernöjda. Hur många kan säga att de varit på en tv produktion med 13 svenska artister på en helt vanlig tisdag här i New York? ( en väldans massa fler människor för salongen var nästintill fullsmockad med Svenskar:-)




Kön var hur lång som helst innan vi fick komma in...


Två förväntansfulla svenskar :-)



Kameror överallt, undra om vi kommer synas i TV i höst ;-)


Först började de med röd gospelkör och första akten var det tre artister, Sarah Dawn Finer, Andreas Lundstedt och Linda Pira.







Blev dock inte riktigt klok för på scenen stod det en stubbe som alla artister smekte och kramade innan och efter de gick ut på scen. Varför? Någon lyckosak? Kanske en del av själva teatern? Vem vet?


Stubben!

Sen var det dags för akt 2 och där var Darin, Titiyo, Zara Larsson och Roger Pontare med. Dags för byte av körkläder igen, nu blev det blått...


En nöjd artist!














Akt tre innehöll Charlotte Perrelli, Oscar Zia och Molly Sandén och nu var kören lila!



Snacka om klackar på Charlotte. Och de glittrade också!

Oscar Zias val av skor. Inte lika vackert eller?!?





Sista akten höll Niklas Strömstedt, Andreas Johnsson, och Sabina DDumba i, och körens sista klädbyte till grönt.













Alla fantastiska artister som var med under kvällen, ser fram emot att få se föreställningen på svt play under hösten!




Trötta och helt uppsluka av denna musik åkte vi hemåt igen. Lyckliga och glada att vi fått vara med om denna föreställning.

kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar