torsdag 2 juni 2016

Tårtkalas

Igår morse lämnade jag av Jakob på skolan vid 06.30. Alla avgångselever ( 8th grade) skulle åka på skolresa till Washington DC och de kommer inte tillbaka förrän på fredag kväll. Jakob var lite lagom pirrig och förväntansfull. Enligt schemat som delats ut så kommer de ha fullt upp. Många av sakerna de skall besöka har vi redan varit och tittat på när vi var i Washington i mitten av september förra året (2015)
De kommer nog vara jätte trötta när de kommer hem igen på fredag men de kommer nog även ha haft det superkul!!





Jag hade fyra väninnor över på lunch igår. Mycket prat och skratt som vanligt med dessa underbara vänner. Jag bjöd på kall morot/ingefära/chili soppa, varm Creme Ninon och till efterrätt hemmagjord princesstårta. Tårtan blev en favorit för alla men en av tjejerna hade lite svårt för marsipanen.




Tårtan kanske inte höll bageri nivå på utseendet men smaken var precis som köpetårta:-)






På kvällen åkte Johan upp och kollade på bilutställningen i Bear Mountain igen.... Jag och Alva valde att stanna hemma och gick och fixade våra naglar istället och efter det gick ut på "date" och åt en supergod och flottig hamburgare. Efter hamburgaren njöt vi av det härliga vädret och tog en långpromenad ( kanske även för att döva vårt dåliga samvete för de flottiga hamburgarna...)


kram kram 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar