söndag 5 juni 2016

Kalas och Avslutningsbal

Jakob hade haft jätte kul på sin skolresa till Washington DC. Långt späckat schema med mycket att besöka. Roligast tyckte han nog vara att hänga med alla kompisar och när han träffa en kändis :)
Han träffa John Barrowman, mest känd från Doctor Who och Arrow.

John Barrowman och Jakob!

Igår var han dock väldigt trött och hade inte ork till att göra någonting. Vi andra höll till ute vid poolen och njöt av det sköna vädret. Johan blev aningen solbränd....inget ovanligt egentligen men man tycker kanske att efter över 40 år bör man veta vara sin gräns går...

På eftermiddagen/ kvällen var Alva på kalas hos en kompis, det var ett bubble ball party. Hade varit hur kul som helst men väldigt svettigt. Jag kan förstå det!







Jakob och alla 8th grade studenter hade sin avslutningsbal/ dans. Det började med fotografering hemma hos en av Jakobs kompisar Oliva, sen mötte alla sista års elever upp vid amfiteatern för fotografering innan alla blev skjutsade till Elk Lodge uppe i Park Ridge de skulle vara.
Fotograferingen startade 17.15 och festen började 19.00- 21.30 men Jakob var iväg på efterfest och var inte hemma förrän en stund efter midnatt. Jag var den enda som var vaken och det var svårt att hålla ögonen öppna. Det är väl bara att inse att det är dags för vaknätter igen;-) Det var ju över 12 år sedan sist....






Det blev en hel del uppställningar innan alla föräldrar var helt nöjda...


Jakob och hans bästa vänner, Tanner, Shawn och Ryan!








Jakob och hans gäng, de är fyra killar och fyra tjejer som hänger så mycket de kan.
Ryan, Jakob, Shawn, Olivia, Emma, Hope, Lily och Tanner:-)





Jakob står längst upp, näst längst ut till vänster.

En allmän cirkus när alla föräldrar var där för fotografering, alla skrek på sina barn om hur de skulle stå, bredvid vem de skulle stå, att de skulle titta på dem osv.
Denna avslutning är superviktiga för amerikaner, likväl avslutningen förra året för Alva och avslutningen från High School och avslutningen från College. En milstolpe i barnens liv!




kram kram




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar