söndag 11 mars 2018

Paterson Great Falls

Igår var Alva iväg med sin skidklubb upp till Belleayre. Hon hade haft jätte kul med sina vänner utomhus hela dagen. Enda nackdelen var att hon var med i puckelpistbackarna och det sätter tyvärr sina spår i ryggen dagen därpå. Idag kan hon knappt gå, har fått massage av mig och värktablett men hon har så ont stackaren. Det är priset man får ta med att ha kul en dag, att komprimera ryggraden är inte kul, men det kommer nog bli bra om några dagar igen.

Vi andra var hemma och grejade hela dagen istället, Johan grejade med sin bil i garaget ( ovanligt...) jag och Jakob åkte iväg och fixade ett par nya dojor till honom. Vilket innebar att det blev övningskörning på samma gång.
På kvällen hade vi några vänner hemma på middag, fisk tacos och hemmagjord marängtårta med hemmagjord lemoncurd ( som jag fick göra två gånger för den första omgången skar sig rejält). Men det blev gott och jag hoppas att gästerna blev nöjda.


Rice crispe marängtårta med lemoncurd, grädde, hallon och chokladflarn


I natt, natten mellan lördag och söndag, var det dags att ställa om klockorna. Jobbigt eftersom man förlorar en timmes sömn men skönt för i kväll kommer det vara lite ljusare på Harrys kvällspromenad.
Efter frukosten tog vi en utflykt söderut till Paterson för att se på vattenfallen. Johan och Harry har ju inte varit där förut så för dem var det nytt. Lika vackert även denna gång med lite is och snö.
Jakob körde både dit och hem och det gick toppen ute på Garden State Parkway och I80.






Harry njuter av fallen




Regnbåge!















Det skvätte vattenrök från fallen som skapade is på ALLT!



Kolla isen på buskarna

Harry älskar att leka med snö och is



Johan får hjälpa gamlingen i trapporna!!
Hon har ju så ont i sin rygg att hon har svårt att gå i trappor.








Hade även turen att bli bjuden på lunch hemma hos Agneta och Ola. Årets första utomhusgrillning bjöds det på. Lyx lax med grillad sparris och grillad färskpotatis. Mums!

Hann även med lite sol på garageuppfarten på eftermiddagen innan det var dags för dagens löprunda....





kram kram



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar