måndag 30 oktober 2017

Café Wha?

Efter morgonpromenaden med Harry på lördagsmorgonen åkte vi alla 6 till en diner för att äta lite Frukost/brunch.








Sen körde Johan, Petter och Anna till bussen för de ville in till stan igen. Vi andra fick kratta löv och njuta av solen och värmen, över 20 grader och vindstilla. På kvällen åkte jag och Johan in för att möta upp Petter och Anna för en utekväll.Vi hade tänkt oss jazz men det slutade med att vi hamnade på
Cafe Wha? Detta ställe har jag ju passerat när jag var med på en food tour förra året. Cafe wha? har varit startpunkten för många kändisar bla. Bob Dylan, Jimi Hendrix men även Bruce Springsteen har varit där och komikern Bill Crosby. Nu var ju inte Bob Dylan där denna kväll med en superhärligt band med mycket soul musik. Nästkommande kändisar??








Söndag innebär konfirmationsläsning för Alva. Jakob var hemma med Harry även denna söndag och tur var väl det för vilket busväder. Varmt ute som tur var men jösses vad det regnade. Behövs inget fotbad är inte på flera veckor, hahaha. Vi tog med Petter och Anna in till stan igen och försåg oss alla med var sitt paraply. Först in på Grand central station, förbi Chrysler building, Empire state Building, Biblioteket, promenerade på High Line, lunch i Soho, in i en bokaffär, in i en gitarraffär ( för Petters skull) och förbi Iron building innan det var dags att ta sig upp till bilen och hämta Alva och sedan köra ut Petter och Anna till flygplatsen.




Chrysler building i dimman

Biblioteket


Empire






Black and White!





High Line i regnet



En hel del gitarrer

Iron Building

Johan längst ner till höger!

Trevliga dagar med underbara vänner!

Idag blir det mest planering inför morgondagen ( HALLOWEEN ), en tur till kiropraktorn och hjälpa till på Alvas skola på eftermiddagen för de har bokmarknad denna vecka.

kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar