fredag 13 oktober 2017

Nackdelar med att bo utomlands

När katten är borta dansar råttorna på bordet...
Johan har ju som sagt varit i Sverige och då har vi andra passat på att äta ute några gånger. Det brukar vi göra annars också men särskilt nu när Johan är borta.
Det har blivit Thai restaurang en dag, hamburgare en annan, pizza leverans en dag och så har jag varit ute med Susanne, Johans kollega en dag. Härligt att slippa laga mat varenda dag.

Promenader själv, med Harry och med några vänninor i olika konstellationer, med och utan hundar har hunnits med den senaste veckan. Vädret nu är underbart, enligt min mening. Typ 20 grader och ingen fuktighet och löven är perfekt höstiga.




Ellös finns med oss även här!


Jag och barnen har varit och inhandlat lite skor inför hösten, känns lite konstigt att åka till affären i flip flop skor och handla höstkängor men, men det kalla vädret kommer...
Har även börjat pynta lite inför hösten och Halloween.












I tisdags kom de och stängde poolen för säsongen. Allt lite sorgligt. För även om vi inte badar i den längre så är det mkt trevligare att titta på en blå/turkos pool än en presenning.

Mkt löv i poolen men ändå skönt att se lite vatten

Trist syn, nu får den vila tills april nästa år

Överraskade Harry med en "small dog social" i tisdags kväll. Harry var i himmelriket och busade runt med två andra hundar i 1 timma. Den natten sov han hur gott som helst!




I torsdags morse var jag och Harry på återbesök hos veterinären och nu är han äntligen bra i sina öron från sina öroninfektioner. Och på kvällen hade han sin sista Agility lektion. Men jag har allt anmält honom till fortsättningskursen också som börjar om tre veckor för vi båda tycker att detta är så kul.


Vävning mellan pinnar





Hopp över hinder, inga problem det heller





Har denna vecka varit lite nedstämd och funderat mycket på livet. Varför vissa personer får allt jobbigt medan vissa inte får någonting. Har en vännina hemma i Sverige som denna veckan har förlorat sin mamma. Mamman var en fantastisk kvinna som har varit omtyckt av alla. Som varit ett nav i en stor familj och även en vän till min egen mamma. När något sådant här händer är det rent av PISS att vara så långt ifrån sina nära och kära.
Jag vet att det är livets gång och att vi alla en dag skall komma till slutet av vårt livs eget äventyr men det är fortfarande jobbigt att ens tänka tanken. Har de senaste dagarna varit många av mina tankar som ägnats åt denna härliga familj, som har behövts gå igenom detta jobbig.


KÄRLEK!




Johan kom tillbaka från sin tjänsteresa till Sverige igår och det innebar lilljulafton för oss!




kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar