lördag 21 oktober 2017

Födelsedagskalas

Håret fixat och denna gång blev det lite mörka slingor inemellan ute bara blonda. Blir säkert bra även om det känns som om man går i väntans tider på att få gör sina ljusa slingor. Ni vet det där lite mörka i hårbotten och kring öronen som stör en så himla mycket. Men vi går ju mot mörka tider både vad gäller åldern, hahaha men även att det är höst ute. Just idag känns det så där skumt igen men klarblå himmel och strålande solsken och bortåt 25-27 grader.

Jakob hade några av sina vänner över på lite häng igår och dagen till ära hade Johan skaffat en projektor så lyckan var gjord när de kunde hänga i källaren och koppla upp sig på väggen och spela. 3 tjejer och 3 killar som har hur kul som helst. Känns varmt i mitt hjärta över att han har så fina vänner och att de behandlar varandra så bra.
Efter middagen och lite häng var det dags för tårtan, svenska flaggan i topp och Jakobs favorit tårta, OREO tårta.






Inget gruppfoto den här gången men dock kort på när de skar upp sin tårtbit. Hahaha.

Tanner, med Jakob och Emma i bakgrunden

Emma

Sam, som bodde i Sverige i 3 år,
 medan vi bodde i deras hus här i Rivervale våra första  år.

Hope, som Jakob var på konfirmation hos förra helgen

Shawn, som var med oss i Sverige förra året 2016

Alva ville inte vara hemma så hon och hennes kompis Emma drog iväg på bio i Westwood. De såg någon halv läskig skräckfilm som jag aldrig ens hade funderat på att titta på. Men hon tål en del vår tjej, hon tyckte inte ens det var det minsta läskigt. Måste brås på mig för Johan riktigt hatar skräckfilmer.

Idag lördag så åkte hela familjen inklusive Harry norr över till en sjö och promenerade. Urskönt väder och träden börjar ju bli så där superfina med alla höstfärger.



Linslusen!



På eftermiddagen har vi blåst/krattat och samlat ihop en massa löv från baksidan. Här är så smidigt att det är bara att lägga ut dem på gatan utefter kanten så kommer de med lastbil och hämtar upp dem.
Ola kom förbi på en kopp kaffe, Johan åkte iväg med sin bil en stund. Jag klippte Jakob och Johan medan Alva tog en promenad med Harry. Promenad och promenad?!?
I alla fall, Harry fick göra sina behov och springa av sig lite energi och Alva kunde softa lite på sin longboard.








I kväll blir det nog lite lugnt och skönt, kan behövas i bland för att ladda batterierna.
Berättade jag det att Jakob och Samantha var med i Pascack valley Highschools skoltidning? Tror jag la ut en länk på FB men om någon missade den eller vill se den igen så kopiera länken nedan.

https://pvsmokesignal.com/living-the-swede-life/

Jakob och Sam!



Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar