söndag 10 september 2017

Party helg

Fredag kväll åkte vi bort till Ridgewood för årets bilutställning. Johan ställde inte ut sin bil denna gång utan vi åkte bara bort för att njuta av andras och äta lite god middag. Det var en alldeles ljummen kväll så efter att ha strosat runt hamnade vi på Raymond uteservering.

Ser ni mitt team på nedan bilar?? Just det, endast blåa i olika nyanser. Tyckte det var kul att inrikta sig på en färg denna kväll. Visst är de fina.





Volvo:-)





Alvas önskebil. Sådan mor sådan dotter!!
Storleken har visst betydelse, hahaha






På lördagsmorgonen var vi tvungna att gå upp tidigt. Jag och Harry var redan ute och promenerade vid 7 tiden för kl 9 skulle vi lämna av honom hos Tammy i Hillsdale. Harry skulle stanna där med hennes familj och hennes två supersöta hundar under dagen då vi andra skulle åka upp till WestPoint och se en amerikansk fotbollsmatch. Daryl, Harrys kompis skulle också vara där under dagen då vi åkte till WestPoint med familjen Marshall.

Vi följde familjen Marshall på vägen upp till WestPoint.
Dagen till ära hade de tagit sin sommarbil

På väg upp till arenan



Bandet marscherade in



En hel läktare med kadetter

Nu står ju A:et för Army men vi tyckte det stod för Alva och Annika, hahaha




Cheerleaders

Alla kadetterna marscherade in




En helikopter släppte av 5 stycken kadetter som skulle landa mitt på planen innan matchen började. Så coolt!! En av killarna hade hoppat över 1300 hopp inom sina år på WestPoint. 












En av killarna som landade med sin fallskärm

De flög över planen med 3 olika helikoptrar












Army polisen fanns med, med sina vapen.

En hel del kvinnliga kadetter




En bra match med vinst till WestPoint Army, Go army!



De sköt kanonskott varje gång det gick bra för  WestPoint

Maskot 

Kadeterna gjorde armövningar när det blev en touch down.



Supervarm och solig dag






Efter matchen "tailgatade" vi, vi hängde vid bilarna och åt lunch, spelande musik och barnen använde äntligen sina mobiltelefoner. Det mulnade på så tröjorna fick komma till användning.







 Efter en heldag i solen med denna coola match och show, för det var verkligen en show runt omkring själva matchen, så drog vi oss hemåt för att hämta upp Harry. Han hade haft jätte kul men var glad att se oss igen.
Hem för en snabbdusch och på med klänning. Jag och Johan skulle in till Manhattan och möta upp Agneta och Ola för lite roof top bars. Efter en  omsvidning på 35 minuter inklusive dusch, sminkning, och påklädning kom Ubern och hämtade oss och tog oss in till stan.
Detta smidiga sätt! Hur har vi klarat oss utan uber tidigare? Från det att Johan beställde bilen så var den på vår garageuppfart på 3 minuter. 3 minuter, det är helt crazy!!


Jaja, bilden är inte den bästa. Men vi är båda glada över att få en vuxenkväll på stan.
I ubern på väg in till stan!

Solen strålar på GWB, George Washington Bridge


På väg över bron....
En bestämd herre med lite huvudvärk.
Vi får se hur lång tid det dröjer innan den försvinner...

Utsikten mot New Jersey i motljus

Passerar Time Square...


Vi möttes upp på Rare bar och grill för att starta med lite mat sedan tog vi hissen upp till deras roof top bar. Och vilken utsikt!





Vi satt och bara njöt av utsikten över Empire state Building


Tiden gick fort och strax kom mörkret och lyste upp Empire.

Härlig stämning!

Sen var det dags att ta en uber till nästa rooftop bar. Och vilken taxiresa....
Ubern var pyntat från högt till lågt och han gjorde trollkonster och hade 3 riktiga guldfiskar som åkte med honom i sin bil hela dagarna. Blinkande ljus och projekterade bilder i taket som ändrade sig hela tiden. Först tänkte jag, jag sätter mig inte i den taxin men sen tänkte jag varför inte. Han är ju helgalen och superrolig. När vi googlade på honom så var han omnämnd i New York post. Han hade jobbat som taxichaufför för de "gula" taxibilarna i NY i 19 år innan han lämnade företaget och började köra själv för Uber. 2006 hamnade han i en bilkrasch och efter det så förändrade han sitt liv. Varför inte glädja sig själv och sina medpassagerare med många skratt och mycket positiv energi. För oss blev det helveckat, med lite drinkar i kroppen och partymusik så funkade det. men jag kan väl kanske tänka mig att business männen som är på väg till något viktigt möte kanske får en annan känsla eller så kanske de också bara blir superglada.









I alla fall, nästa ställe som var planerat att åka till var " Haven roof top" på 132 W, 47 th. Ett mysigt ställe där vi slurplade i oss en god bubblig jordgubbsdrink och njöt av musiken. DJ:n här sjöng några av låtarna själv och hon var superduktig. 




Sen tog vi ytterligare en uber till kvällens sista ställe, "Salon de Ming" som ligger som roof top bar på hotell "The Peninsula".


Även här fruktig drink!

Lite sliriga....

Jag och Stevie Wonder ;-)

Det här var en exklusiv roof top så inne på toaletterna hängde det konst









Efter tre olika ställen med lite olika stilar så var det dags att tacka för en härlig kväll med många skratt. En lugn och skön hemresa med kvällens sista uber. Denna rooftop bar kväll besökte vi tre ställen som vi inte hade varit på tidigare. Alltid kul att utöka sin "bibliotek".

Idag, söndag, har vi inget inbokat som tur är....

kram kram 
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar