måndag 25 september 2017

Grounds for sculpture

Torsdag och båda barnen var lediga från skolan. Vi firar tydligen "Rosh Hashanah" någon av de judiska högtiderna både torsdagen och fredagen. När det är judiska högtider blir barnen lediga från skolan eller i alla fall så slipper de läxorna de dagarna. Denna gång var det ingen skola och det passade ju perfekt eftersom farfar och farmor är här.
Jakob och farfar Dag tog en tur på vår golfbana, eller rättare sagt Jakob valde att vara caddie och golfbilskörare, det var ganska varmt ute. De hade tydligen en trevlig förmiddag tillsammans. Jag och Alva tog med farmor Laila till en nagelsalong istället och fixade till våra naglar och så köpte vi med oss lite fika hem från bageriet.



Lite träning innan själva turen på banan

Även Jakob tränade lite









Dag på väg in på 18:de hålet



Farmor var framme och pratade med Jakob,
 när gubbarna puttade i den sista bollen.

Farmor fick sig en tur tillbaka till parkeringen.

Nagelfix!

Naglarna skall ju torkas också


Så sant som det är sagt! Hahaha


På kvällen var det dags för andra tillfället på Harrys agility kurs. Balansträning och lydnad och att gå genom pinnar på rätt sida och med mina kommandon var dagens träning. Lätt som en plätt tyckte Harry!








På fredagen tog Johan ledigt från jobbet för att vi skulle hinna hitta på någonting. Vi åkte söderut till Grounds for Sculpture, en härligt parkanläggning med en massa olika skulpturer. Trevlig förmiddag med mycket roligt att titta på.




kramkalas?






Laila på "Bridge over a pond of water Lillies", Claude Monet












Fika stund? Nä, detta var ett konstverk i parken och så Jakob förstås...


Statyer?



"Skriket" av Munch





Ett konstverk inne i buskarna..

Här står Dag och hänger!

Att peta i näsan kan vara så kul!! Hahahaha



Här kokas det lite smått och gott...

Detta fanns i grytan...

Stor och liten...



Peta i näsan igen...




På eftermiddagen hade vi planerat att åka till två vingårdar för lite provsmakning och om något föll oss i smaken lite handling också kanske...
Visst fanns det både gott och mindre gott vin. Första vingården vi besökte var "Working Dog Winery" strax utanför Trenton NJ.




Barnen var inte så roade...Hahaha





Efter att ha smakat av fem olika viner och köpte med oss tre flaskor drog vi vidare till nästa ställe som var "Cream Ridge Winery" också det strax utanför Trenton NJ.


Här fick vi prova 10 olika viner, t.o.m viner gjorda på Mango och Ananas.
Var de god? NEJ inte alls...
Vin skall göras på druvor och inget annat, punkt slut!









Fick allt köpt med mig två flaskor vin därifrån, bl.a ett rött som skall drickas kallt. Hmmm, får väl se vem som får äran att provsmaka detta med oss framöver...

Sen var det dags för att checka in på hotellet som jag och Johan bokat. Harry hade vi lämnat hos en av våra hundvakter, han hade ändå inte haft så kul på denna lilla resa.




Kvällens middag intogs på "Tommy's Tavern+Tap i Sea Bright. Mums!

Kram kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar