söndag 14 maj 2017

Spöregn hela dagen

Lördag morgon och spöregn, som tur var hade vi kollat vädret dagen innan så vi var förberedda på dåligt väder. Jag och Alva och Anna Karin åkte till Garden state plaza för att shoppa lite istället. Min väninna Agneta och hennes dotter hade tänkt samma tanke denna lördag med att åka till ett shoppingmall så vi mötte upp dem snabbt och lätt för en lunch.
Fick allt shoppat en del även om vi inte behövde något...
På kvällen hade Alva tre kompisar över på lite häng och vi andra åt lite middag och drack lite vin.

Söndag morgon startade vi med frukost/ brunch ute på en diner och direkt efter det så åkte jag och Anna Karin in till Manhattan medan Johan och barnen valde att stanna hemma.

Idag sken solen och det var ganska behagligt ute. Vi parkerade nere i Soho och bara flanera och njöt av alla änkor, lukter och bara kände stämningen av att vara i stan. Dagen hade egentligen inget mål då AK har varit här ett antal gånger innan...
Vi tog en tidig drink på Cipriani, en Bellini. Mycket god kan verkligen rekommenderas.






Skål!

Skål!



Promenerade förbi "vänner" huset. Något måste man ju se när man ändå är här inne i stan.Själv hade jag redan sett byggnaden men alltid kul att gå förbi.





Sen var det dags för lite lunch. Den intog vi på en uteservering till La Esquna, där vi tog en supergod majs och fisktacos.






Hej kompis!


Avslutade denna dag på Manhattan på ett Italiensk café i Little Italy med en gid kopp kaffe och en cannoli.
På kvällen tog vi med AK till vår favvo Thai restaurang Pimaan här i Emerson. Lika gott som vanligt!

Nu är det natten....

kram kram







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar