söndag 21 maj 2017

Poolparty igen...

På torsdagen gjorde jag mest ärenden. Var nere på poolaffären och lämnade in vatten prov, det mesta vara ok behövde bara fylla på av ett medel.
Var även och köpte mig ett par nya strandstolar och storhandlade mat för hela helgen.

Jakob och Alva hade lite kompisar över på poolparty på eftermiddagen och Johans kollega och hans fru och son kom förbi och badade en stund de med. Hysteriskt varmt och med tryckande luft. Väntar bara på att åskan skall komma....



Emma, Hannah och Alva

Det är kul att dyka från trampolinen

Johan sopade nös från marken

Lily och Olivia

Jakob, Tanner och Shawn.

Fredagen serverade jag lunch och glass på Alvas skola. Näst sista glasserveringen innan sommarlovet.

Alva skulle iväg på Arringtons födelsedagsfest så jag och Harry skulle bara hämta upp Jakob efter skolan. En sväng förbi glassaffären hann vi med innan regnet och åskan kom. Som vi längtat efter dessa knallar. Inte för att det blev bättre efter det utan snarare lika fuktigt som i en regnskog. I alla fall vi hade bjudit över Leo, Alison och Max på lite mer poolhäng och på lite grill. Som tur var vände temperaturen över kvällen så när vi satt ute och åt så blev det perfekt temperatur typ 20-25 grader och nästintill ingen fuktighet i luften. Lite konstigt att sitta där och så tydligt känna att vädret ändrar sig.

I går ( lördag) börjar jag och Johan dagen med en skön promenad med Harry i området. Sprang på våra vänner som bor några gator bort och blev stående och pratade med dem på gatan en lång stund. Det cirkulerar en räv i området som alla är lite lagom skraja över och naturligtvis kom den springande när vi stod där. Reflexmässigt lyfte Johan upp Harry i famnen och ingenting hände.

Sen hade vi Agneta och Ola och barnen över på lite lunch och kaffe eller rättare sagt de köpte med sig supergoda mackor och jag hade tagit en sväng förbi bageriet med Johan och köpte en kaka till kaffet.

På seneftermiddagen åkte vi en timma norrut till ett par vänner vi har för att grilla och ha en "firepit", dvs sitta och njuta framför en brasa.  Det var allt tur att vi hade jackorna med för det blev allt lite kyligt. Detta väder.... som svänger från 35 grader och sol och super klibbigt ena dagen till 20 nästa dag med kyliga kvällar.... Bir aldrig riktigt klok!!
Barnen hängde och spelade spel och så grillade vi "Smores"


Naturligtvis var Harry med!!







Nikki och Johan


Johan och Jason

Jakobs Smores. Grillad marshmallows och choklad och havrekex. 

Supertrevlig kväll med väldigt härliga vänner.

kram kram




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar