måndag 13 februari 2017

Födelsedagsfirande i Miami

Vilken härlig helg vi haft. Träffat våra supergoa vänner, latat oss på stranden i solen (har haft mellan 25-30 grader varmt och strålande solsken i tre dagar), ätit  och druckit gott.
Kom fram till Miami sent på torsdagskvällen efter lite om och men. Planet var aningen försenat men vi var allt glada att det gick överhuvudtaget, sådant busväder som vi hade uppe i New Jersey innan vi åkte. Torsdagen var ju skolorna och Johans jobb inställda vilket också visade sig på antalet bilar ute på Garden state Pkwy. Nästan inte en enda bil.

När vi kom fram och fått tag på vår hyrbil som Johan lyckades uppgradera tog vi oss till hotellet och där satt Anders, Kjetil och Benjamin och väntade. De andra hade gått till sängs, jetlagade. Vi var ju inte på hotellet förrän strax innan 12 på natten, så det var inte konstigt att de gått och lagt sig.

Fredagsmorgonen blev det kramkalas och en god frukost innan vi drog ner till stranden. Hängde där mer eller mindre hela dagen. Härligt att få lite sol på kroppen igen. Hoppas verkligen denna bränna stannar och inte "flagar" av sig som brännan i julas.




Turkost vatten!



Systrarna:-)

Värmlänningen!





Dags att köpa kokosnötter!

Jakob och Benjamin

Alva och Viggo hängde i vågorna

Om man inte passade sig så kom måsarna och tog resterna...



På kvällen efter lite "happy hour" i hotellets bar hittade vi en trevlig Italiensk restaurang och vem träffade jag inte där om ZLATAN!!
Frida och Vincent stannade kvar på hotellet för Vincent åkte på feber under dagen på stranden och fick gå tillbaka till hotellet lite tidigare.

Jag och Zlatan!
Konstigt att han behöver knäcka extra som servitör....







Lördag och dagen D för Frida, hennes 40 års dag!!
Skönsång på sängen av oss allihop och sen ut  för frukost. Denna morgon provade vi en annan restaurang. Lite shopping på väg tillbaka till hotellet och sedan till stranden igen!
På kvällen hade Kjetil bokat in oss alla på en Kubansk restaurang. God mat och en mycket trevlig kväll. Satt uppe och eftersnackade hemma på hotellet när vi kom tillbaka.



Coola skyltar i taket!






Visst är hon läcker Frida ;-)


Min frukost!!

Far och son, nästan lika långa....
Visst bara måste man visa att man fyller år!!
Sorry Frida ;-)










Släkt??

Grillspettt är gott!


På söndagen efter frukosten packade vi alla ihop oss. Våra vänner skulle dra vidare ner till Key West och sedan fortsätta sin semester i ytterligare 10 dagar. Mocklis dem!

Jag och Johan och barnen drog ut på lite äventyr i Miami under dagen. Vårt flyg tillbaka till Newark skulle inte gå förrän strax efter 18 på kvällen.
Vi åkte och tittade på lite konst. Riktigt coolt!




















Traditionella Yoga bilden!

Sa du något??

Visst matchade vi i färgerna?!
Min son är nu längre än vad jag är....




Tittut!






Efter det så åkte vi och tittade på Vizcaya. En villa i NordItaliensk stil som ägdes av James Deering, han hade villan som hans vinterpalats i början av 1900talet. Inte illa!



Ett telefonrum måste man ju ha


Och en baksida som påminner om Italien och Venedig



Ett av gästrummen, hans vänner hade naturligtvis sitt eget som alltid stod redo för besök.

















En sen lunch vid havet för att insupa den sista stämning av Miami, turkost vatten, och stora båtar. Tyvärr inte någon från Miami Vice....





Väldigt skön helg med många goa skratt!
Kom hem till snö och 0 gradigt igen och har precis lämnat barnen på skolan och hämtat hem Harry. Han hade haft det superbra men jag tror nog han hade saknat mig för jösses vad pussar jag fick.

kram kram




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar