söndag 26 april 2015

Coney Island

Lördagen visade sig från sin bästa sida. Strålande sol och hyfsat varmt och skönt. Vi åkte till Coney Island för att strosa lite och gå på nöjesfältet. Inte som Liseberg men mysigt och inte så mycket folk. Kan tänka mig att här är långa köer på sommaren och smockfullt med människor på stranden.






Jakob tyckte nog gokart banan var roligast, han drog runt på banan i tre omgångar. Alva åkte med en omgång och var nöjd efter det. Det jag kom att tänka på i landet som handlar om säkerhet, är att de hade inga hjälmar på sig och de gick ganska så snabbt. 






Ytterligare en favorit blev några hästar som hade en ruskig acceleration i början, snacka om att man kunde få whiplash skador.







Min fina Jakob!


Alva som gillar höjder och fart ville väldigt gärna åka nedan attraktionen Jakob vägrade vilket gjorde att Johan fick rycka in.
De fick inte sitta tillsammans utan med ryggen mot varandra så att tyngde utjämnades. Inte för att den gjorde det speciellt mycket en vuxen man och en liten Alva....
Jag stod på marken med hjärtklappning undertiden. Tycker inte riktigt om detta, för högt, för snabbt och se sitt barn och sin man där uppe gör ju inte saken lättare precis. Men alla överlevde!!



Lite skrajsen vara hon allt ändå....

Johan diggade höjden där uppe. 

Lite snabb lunch

Boardwalken


Ganska tomt på stranden ännu...



Alva gjorde några Yoga övningar på stranden

Att få känna doften av havet gör mig lycklig!

Naturligtvis skulle det spelas lite

Och lite småvinster fick vi med oss hem - en donut!

En sväng runt Brooklyn, genom Brooklyn Height, över Brooklyn Bridge, genom Manhattan och hem igen....

Under Staten Island bridge...


Över Brooklyn bridge...

Passerar Broadway på Manhattan...

Njuter av lite Magnolia träd utefter vägen...



Volontär arbete, gatukonst


Vackra tulpaner


Avslutade denna dag på vår favorit restaurang - Pimaan Thai i Emerson. Men en spektakulär efterrätt i form av friterad vaniljglass som flamberades vid bordet. 
Lyckad dag igen, alla supernöjda!!



kram kram







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar