söndag 12 mars 2017

Husvisning nr 3

Kommer precis från husvisning nr 3. Skulle funka perfekt och är i vårt område där vi bor idag. MEN huset är till salu och inte för uthyrning. Huset har varit till uthyrning tidigare men nu har de bestämt sig för att sälja. Typiskt!
Vi lämnade våra uppgifter i fall de mot förmodan skulle ångra sig...

Alva var iväg på ett Bat Mitzvah party igår igen, denna gång till Hailey. Hon hade haft jätte kul och fått med sig många fina presenter hem.




Alva och Hannah






Johan hade sin kollega Dave här och grejade i garaget mest hela dagen och jag servade med fika och lunch. Vilken superkvinna jag är ;-)


Harry sitter och tittar så de sköter sig!




Dave provar hembakt semla till förmiddagsfikat.
Lite smygreklam av Volvo på hans skjorta...

Lunchen bestod av pasta och kyckling och lite smått och gott!

I natt har vi slagit om till sommartid vilket gjorde att vi förlorade en timmas sömn i natt. Och det känns, jag var hur trött som helst i morse, fick t.o.m Harry att somna om efter att han varit ute och gjort sina behov och fått frukost. Han somnade om i vår säng i ytterligare 1,5 timmar. Sååå skönt!

Ola kom förbi på en fika efter att ha tagit ut sin sportbil för första gången i vår ( i minusgrader men solig väder). Och på eftermiddagen kom Unni och barnen också förbi på en fika och en promenad samt lektid med Harry. Nu ligger han och sover, inte konstigt kanske.

I morgon är det måndag igen...

kram kram











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar