söndag 15 januari 2017

Skidåkning och promenader

Veckan har passerat fort. I fredags var Alva kvar på skolan efter skoltid för de hade en Talent show. Inte för att hon skulle ställa upp i tävlingen utan för att kolla på sina kompisar som var med. En av vännerna Izzy vann hennes kategori, hon är väldigt duktig på att sjunga. Efter talent showen blev  Alva, Izzy, Emma och Hannah körda in till town och så gick det och åt middag på Creccos. När de var klara hämtade jag upp tjejerna och körde hem dem. Passade bra för jag var ändå på väg och hämta hem Jakob från hans skridskoåkning med hans kompisar.

Igår var Johan och barnen uppe i Windham och åkte skidor. Första gången den här säsongen.



Jag och Harry stannade hemma och bara myste. Unni och barnen kom förbi på fm och hälsade på Harry och på em kom Agneta över på lite fika.
Under dagen var jag och Harry ute och promenerade i vårt område och han går perfekt i kopplet. Dock är han väldigt nyfiken på allt som finns på marken och allt som yr i luften. Allt skall smakas på så det gäller att vara steget före och kolla vad som ligger på marken framför honom.
Johan och barnen var hemma till 19.30 tiden, en heldag med skidor och frisk luft gjorde att alla var lite möra. Mästerkocken på Tvn sen blev det natten.

Idag har Harry haft besök av en kollega till Johan och hans fru och deras pojke Max. De är amerikaner som för andra gången skall flytta till Sverige med Volvo. Max föddes i Sverige för 7 år sedan och var 1 år när de flyttade tillbaka till NJ. Och nu till sommaren skall de göra sin andra tur till Sverige för några år. Så det är inte bara utflyttning från Sverige som görs utan en hel del inflyttning också....

Harry älskar som sagt att vara ute på promenad, har redan hunnit med två idag och då är det bara lunch tid....






I morgon är det Martin Luther King dagen vilket innebär att Johan är ledig från jobbet och Alva är ledig från sin skola medan Jakob går halvdag.

kram kram



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar