söndag 22 januari 2017

Hemma fix

Alva och Johan har i helgen byggt en sänggavel till Alva. Den blev riktigt fin och Alva är supernöjd.




Före bilden!
Alva är lite besviken på att jag tycker det är onödigt att måla om,
men kan väl kanske hålla med om att väggen är lite väl rosa....


Efter bilden!






Jag och Johan gick en långpromenad i morse. Skönt att starta dagen med lite frisk luft och med att röra sig lite och att kunna prata utan att det är parabolöron i närheten. Finns ju en hel del att diskutera med tanke på att vi precis har skrivit på kontraktet för ytterligare 1 år. Vi trivs väldigt bra alla fyra, på olika sätt och vill alla ta till vara på detta tillfälle att få möjligheten att bo utomlands i ett annat land med annan kultur, och politik....hahaha.

På kvällskvisten badade Alva, Harry för tredje gången sen vi fick honom. Han är ju inte ett stort fan av det ännu men förhoppningsvis kommer han bli det framöver. Men han måste ju var fin för i morgon bitti skall vi till veterinären igen för uppföljning av hans öron inflammation och så tror jag han kanske skall få en spruta.


Lite sur så han var inte villig att titta in i kameran.


Väntar just nu på att min mamma och pappa skall höra av sig på Skype, får se om det gör det eller om de ringer i morgon. De har varit i Danmark under helgen och tävlat med Ludde, deras hund. Och han vann och blev Champion i Danmark, så nu är han Nordisk champion. Inte illa eller hur!?!

kram kram




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar