tisdag 10 januari 2017

Att vara hundägare

Att vara hundägare innebär en hel del massa saker att ta hänsyn till och ta beslut om. Var på Harrys första veterinär besök igår och han var frisk precis som han skulle vara. Kändes allt lite nervöst att vara där och få honom undersökt. Vi vet ju faktiskt inte vad vi köpt eftersom vi valde att köpa honom från en uppfödare i Arkansas. Vilket gjorde att vi inte träffade honom innan han kom hit till oss i New Jersey.

Men veterinären var jätte duktig och super snäll och kollade igenom honom och sa att han var helt ok. Känns ju skönt att veta att man inte köpt en valp med hjärtproblem eller något annat som skulle innebära en massa extra jobb. Dock hade han en början av öroninflammation i båda öronen, stackarn. Vilket gjorde att vi fick med lite medicin hem som han äter utan problem. Fick även lite avmaskningsmedicin hem. Tydligen är det vanligt att valpar inte helt har blivit av med vissa bakterier i sin avföring. I alla fall, han är vi gott mod och det är vi med. Så detta kommer nog att lösa sig hoppas vi.

Han sover som en prins. Somnar vid 22 tiden på kvällen och sover i regel till 6-7 tiden på morgonen. Helt ok tycker jag. Vi slipper ju i alla fall gå upp med honom under natten. Det är ju trots allt nu som vi sätter rutinerna på honom så det gäller att vara bestämd. Men det är svårt för han är ju sååå söt!


I bilen för att hämta hem Jakob och Alva från skolan!


Annars försvinner dagarna bara, PTA möten på kvällarna, volontärarbete med luncherna på dagarna, träning, handling och lite socialt umgänge med vänner och nu en hund att ta hand om också. Jag som inte hade tillräckligt att göra innan, hahaha.
Det är iskallt ute men de säger att det skall bli varmare redan i morgon. Hoppas verkligen det för det hade varit skönt att bli av med alla snö.

kram kram






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar