lördag 21 januari 2017

Playdate

I förrgår träffade Harry, Daryl. Daryl är 5 månader och enligt hans DNA test så var han mkt pitbull och en massa andra raser. Vi har passat Daryl tidigare men jösses vad den hunden växter. Han var dubbelt om inte trippel så stor som Harry så när de busade rund så syntes knappt Harry. Det var ett glatt möte med svansar som viftades men Daryl hade nog svårt att inse att han är så mycket större än Harry. Och så drar han en del så promenaden vilket gjorde att för Harry blev det en A-promenad då han uppförde sig exemplariskt medan det blev en hel del tillrätta sägande för Daryl.
Nästa vecka skall vi prova igen och se om de kommer ihåg varandra och så kanske träffen blir ännu bättre.
Min och Wendys tanke har ju varit att vi skulle kunna hjälpa varandra och passa hundarna om någon skulle bort på något. Vi får väl se hur detta kommer att funka....

Var ju bara tvungen att stoppa in ett foto till....på Harry!

Alva hade körträning igår (fredag) så Johan körde och lämnade henne tidigare på skolan. De har träning på onsdag och fredag morgon innan skolan börjar. Nästa vecka är det vinterkonsert så de ligger i hårdträning nu. Jakob började som vanligt så jag lämnade enbart honom på morgonen. Det är ett evigt körande och hämtande. Kan inte fatta att de inte har ett bättre system för man är ju inte ensam vid avlämningen och upphämtningen precis. Visst finns det skolbuss om du bor tillräckligt långt bort från skolan men det här att barnen själva inte kan gå eller cykla till skolan är ju helt ofattbart. Föräldrarna kör t.o.m ungdomarna på high school till och från skolan. Jag bara anpassar mig till systemet men tycker fortfarande att det är helt idiotiskt.

Igår kväll tyckte jag att efter denna vecka, var vi alla värda att få gå ut och äta på restaurang. (I bland orkar jag bara inte laga mat igen....)
Hade valt att vi skulle gå på Momma´s Kitchen i Montvale, enda nackdelen är att man inte kan reservera bord där vilket gör att man får åka dit ganska tidigt ( vi var där vid 17.45) för att slippa stå i kö. Efter upphämtning av Jakob som hade varit och Bowlat med några killkompisar efter skolan och efter att hämtat Alva från ishallen var vi på restaurangen innan invasionen kom. Momma´s Kitchen är en Italiensk restaurang med god mat och härlig atmosfär.

God mat, trevligt sällskap :-) Kan ju inte bli bättre!!




Här får man en citronbit till Espresson för att röra runt med.

Och så har de hemmagjorda "sandwich glassar",
där man själv får välja själva kakan och glassmaken.


kram kram



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar