söndag 11 september 2016

Söndagspromenad

Idag har det varit en sådan dag som vi bara försökt samla kraft och förbereda oss för nästa vecka.
En sovmorgon med frukost i lugn och ro. En sväng upp till Rockland Lake State Park, som ligger ca 20 minuter norrut, för en skön promenad tillsammans alla fyra. Eller rättare sagt Jakob och Johan åkte longboard och jag och Alva promenerade runt denna sjö. Denna sjö som för ögat såg ut att vara ungefär en kilometer runt, var i själva verket 3,2 miles ( ca 5 km).
Så detta blev en hyfsat lång och skön promenad med mycket fint att titta på.  Dessa vackra näckrosor!





Önskar nästan att det var vi som satt ute i båten och bara guppade...

Även Alva lånade longboarden ibland
 Väl hemma igen efter lunchen blev det lite solning på baksidan och dopp i poolen. Hade satt på värmen i den igår för vännerna som vi hade över på grillning, så den var väldigt varm och skön idag.

Har även tänkt en del på de familjer som förlorade sina kära familjemedlemmar i det hemska som hände New York den 11 september 2001. Redan 15 år, helt otroligt vad tiden går fort, kommer ihåg vad jag gjorde och var jag befann mig exakt samma stund som det hände.

Jakob skall strax iväg på sitt Pasta party med sitt fotbollslag. En kul grej som de ordnar här för att lagkänslan skall bli optimal. De träffas en gång i veckan hemma hos någon och äter någon pasta rätt. Naturligtvis är allt förbeställt från en restaurang för inte skulle någon amerikan stå och koka sin egen pasta....

Vi andra kommer nog antagligen dega framför tv:n och bara ta det lugnt. I morgon är det ju trots allt måndag igen och då blir det fullt upp som vanligt....

kram kram




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar