söndag 25 september 2016

Då var man gräsänkling igen....

En hyfsat lugn helg. Ibland är det bara ett måste. Alva kom hem igen från " Frost valley" i fredagseftermiddag. Hennes årskurs  ( 7th grade) hade varit där på läger i två dagar. De hade tur med vädret, sol och runt 20 grader. Stackarn var bara så dassig när hon kom hem, trött, sliten och förkyld. Så hon somnade tidigt på fredagskvällen. Kanske tur det för oss alla, för en gnällig tös är inget roligt!

Igår lördag var det en fixar dag här hemma. Johan och jag var iväg och handlade på förmiddagen och sedan röjde han i trädgården. Plockade in alla poolgrejer och röjde i garaget. Jag stod i köket nästan hela dagen. Gjorde köttbullar till ett helt regemente och bakade Budapestrulle och gjorde creme brulée. På kvällen hade vi våra amerikanska vänner Marianne och Dave med töser här på middag ( och de hade beställt svenska köttbullar/potatismos/ god sås och lingonsylt). Marianne och töserna flyttar till South Carolina på torsdag i nästa vecka medan Dave skall jobba kvar på Volvo och pendelåka var tredje vecka. Det blev en mysig kväll men med en hel del tårar när vi skulle skiljas åt. Har ju trots allt hunnit komma dem nära året som vi har känt varandra. Planerar för att åka ner och hälsa på dem över Thanksgiving i slutet på november så det är bara 2 månader tills vi ses igen...

Idag söndag har vi fyra promenerat och bara hängt tillsammans. Johan har fixat ytterligare saker som har strulat lite i vårt hus. Denna gång kylskåpet!! Att det inte tar slut med grejer som strular eller går sönder...
Och nu så har han åkt till flygplatsen för att åka till Sverige. Har kommer var där i två veckor och arbeta, umgås med sina vänner, våra familjer och förhoppningsvis greja lite med huset på Ellös. Vi får se var han hinner med. Barnen längtar redan tills han kommer tillbaka och hoppas han har med sig massa gott till dem!!

Jakob skall strax iväg på ytterligare ett pasta party med sitt fotbollslag och jag och Alva tänkte mysa med lite hämtmat och en god film. Sen blir det en tidig kväll för att vi skall hinna ladda batterierna inför nästa vecka och försöka krya på Alva så hon inte behöver missa något från skolan.


Är den inte fantastisk!! Blommar hur mycket som helst!

Kram kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar