lördag 27 september 2014

Svenskt!

Vår ( Alvas och min) myskväll häromdagen blev lite god mat och shopping:-) och en skön kvällspromenad under rosa himmel.



Igår var både Jakob och Alva lediga från skolan så vi tog bussen in till Manhattan och hade en helmysig dag tillsammans. Strålande solsken igen:-) och  ca 25 grader. Väldigt smidigt med bussen, man åker från lugnet till pulsen på ca 50 minuter. Hamnar mitt inne i smeten och bara kan njuta av pulsen, ljuden, lukten och alla konstiga människor. Ett tu tre så flög en orange färgad BH några meter framför oss och mitt på vägen strippade en kvinna av sig alla kläder och skor och lämnade dem där och stoltserade iväg med något budskap och en hela massa poliser efter sig. Dessa människor....
Hur förklarar man detta för sina barn??? Varför gjorde hon så???




Stannade och tittade på en inspelning utanför NBC huset och på kvällen kunde vi se själva inspelningen på TV:n, dock såg vi inte oss själva för vi stod lite i fel vinkel, och bra var väl det kanske...

Idag har Jakob och hans fotbollslag spelat match igen. Förlorade med 0-1 men det var en mycket bra match.


 


När vi kom hem från matchen skulle Jakob iväg på ett födelsedagskalas till en tjej. Med en present inhandlad och med en svensk godiskaktus á la 1980-talet gav han sig iväg.


Johan kom tillbaka från sin jobbvecka hemma i Sverige på eftermiddagen idag och det  blev lite av en julafton för oss alla. Lite svenskt godis, tidningar, ost, riktiga diskborstar, såser och inte minst KALVFOND!!!


Det är inte bara hos oss som julen har kommit, de är helt galna här, de har redan börjat julpynta i butikerna. Ville köpta släden med tomten för att ha på vedboden hemma på Ellös. Vad tycker ni? Hade den inte passat där???






 kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar