torsdag 5 april 2018

Miami here we come

En natt i Miami blev det på Fontainebleau,  innan vi drog hem till kylan i New Jersey igen. Så skönt att kunna hänga vid poolerna både på måndagen och tisdagen. Mitt och barnens plan hem till NJ gick inte förrän vid 21 tiden på kvällen så vi hann sola och bada hela dagen. Johan stannade kvar i Miami för han hade två konferens dagar där.
Hotellet öppnades 1954 och var då det mest lyxiga hotell i Miami. Hotellet har genom åren varit med om en hel del filminspelningar  bla i Goldfinger med James Bond och i The Bodyquard. Kul att ha bott där och få uppleva denna glans.



Redan vid 8 tiden på tisdagsmorgonen låg barnen och jag bänkade på solstolarna



Vi mötte upp Marianne och töserna där för Dave skulle också vara med på konferensen.
Kul att se dem igen, det var ju i November i Charleston sist.

Sol, sol underbara sol!



Oliverna var ganska stora på träden

Lugnt och skönt. Blev en skön flygresa hem, där piloten körde in 40 minuter:-)

När vi väl kom till Newark var det bara att hämta bilen och köra hem till Rivervale igen. I typ7-8 grader och dimma. Känns nästan lite konstigt att lämna 30 grader och strålande solsken bara några timmar tidigare.

Igår ( onsdag) hämtade vi upp Harry igen efter att han har spenderat några nätter hos Mona. Han var såååå glad att se oss igen. Och vi var också glada, man saknar allt honom när han inte är med.
Barnen har ju springbreak denna vecka så de hänger mest med sina kompisar medan jag tvättar och packar upp och har varit och storhandlat. Nu väntar vi bara hem Johan i eftermiddag, sen är hela familjen samlad igen.

Hoppas, hoppas jag och min barndomskompis Åsa får till en träff nu när hon ändå är här i New York. Vi har planerat för i morgon, får se om det går att fixa.

kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar