fredag 21 april 2017

Äntligen Wi-Fi

Vilken vecka....
Nu är flytten gjord, hejdå 857, Berkshire rd och hej 552, Barr ct:-)






Alla dessa gungstolar som står utanför ytterdörrarna...

Vår Sverige flagga som vi har haft utanför garaget


Måndagen var helt kaotisk. Packningskillarna dök upp redan på morgonkvisten. Som tur hade jag hunnit lämna barnen på skolorna. Johan vara ledig från Volvo, vi vet inte om det var p.g.a annandag påsk eller något men det spelar ingen roll. Huvudsaken är att han var ledig och hemma och kunde hjälpa till med allt. Mellanvåningen och källaren blev nerpackade, så in i minsta detalj att t.o.m disktrasan försvann från köket, grrrr.
Efter lunch gick det första lasset upp till nya huset, en resa på ca 5-7 minuter med bil. Så det är inte så långt ifrån huset vi har bott i, i snart tre år.
Killarna ( fyra stycken) var väldigt effektiva och allt gick väldigt smidigt. Allt ställdes in i rummen som grejerna skulle vara i och sedan började uppackningen.... Gud, så mycket grejer man har!
På måndagskvällen åt vi vår sista måltid på 857, Berkshire rd. Hämtmat;-)
Och sov vår sista natt i huset! Lite sorgligt för där har hänt så mycket roliga saker, många minnen. Kommer kännas lite konstigt att senare komma tillbaka dit och då bor Mona, Alex och töserna här. Ja, ja livet går vidare...

På tisdagen upprepades samma procedur som på måndagen, denna dag hade faktiskt Johan tagit ledigt. Och det behövdes, inte nog med att man måste vara en koordinater för alla flyttkillar ( även fyra killar på tisdagen) vi har ju också en hund som tyckte det var jätte roligt att någon ville komma och hälsa på...hahaha. Han kräver sin uppmärksamhet och få sina behov tillfredsställda.
I alla fall, även denna flyttdag gick bra och övervåningen med alla sovrum och badrum tömdes. Sista lastbilen upp till nya huset gjordes.
Vid 17 tiden var de klara med allt och vi var helt slut! Så det var bara att fräscha till sig lite grann och så åkte vi ut på lite middag.

Nu har vi sovit tre nätter i huset och vi trivs alla superbra. Detta hus är större än det andra och luftigare/ högt till tak. Skall bli kul att skapa några minnen i detta hus också. Onsdagen och torsdagen och även i dag ( fredag) för den delen har jag varit och kompletterat med grejer som saknas och handlat mat och fyllt kyl och frys. Den senaste veckan har vi ju försökt äta upp allt i kyl och frys för att slippa flytta allt.
I går hade jag min väninna Kim hit på lite förmiddagskaffe och fick jättefina inflyttningsblommor. Älskar ju blomster!

Här kommer ett litet smakprov på var vi kommer stanna framöver...



Även om det är gas öppnaspiser i huset,
 så är det allt lite mysigt att tända dem.




Har varit och köpte lite inneväxter också...


Det första som hängdes upp på väggen var VÅR tavla.
Då vet man att man är hemma!




Ganska mörkt kök men ack så mysigt! 

Nu väntas Agneta och Ola strax över på lite mat och bubbel. Det är tur att man har saker man kan fira så man får dricka Champagne!

kram kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar