söndag 13 november 2016

En date med min man

Fortfarande fint väder men betydligt kallare. Igår åkte jag och Johan in till stan utan barn. Ibland är det sååå skönt att bara umgås vi två utan barn. Man kan i alla fall "låtsas" för en stund att det bara är vi två som är på kärleksresa till New York om än bara för några timmar.....



Gammalt möter nytt...

Vi hittade en supermysig lite restaurang utan skyltar och annat skryt på utsidan med otroligt god mat och härlig stämning inuti. Kan varmt rekommendera Contenna på 21 Bedford st.



Bilen lånad på nätet.
Ni kan väl se varför vi älskade detta ställe! Vilken atmosfär!



Ett glas vin mitt på dagen, brukar aldrig hända men idag hände det!!!


Vilka smaker!


Vilka miljöer!


Vi hade egentligen inget planerat något utan hade bara tänkt promenera runt lite i Soho, Greenwich Village och West Village och äta lite lunch.
Av en händelse....;-) passerade vi förbi denna målning. Målningen är gjord 1987 av konstnären Keith Haring. Denna målning finns vid New Yorks allmänna pool i Greenwich Village och är 50m lång.


'

Bild lånad på nätet! 



Vackra höstfärger


Av en annan händelse promenerade vi förbi byggnaden där karaktärerna som är med i tv serien Vänner/ Friends bor. Eller rättare sagt byggnaden som är med i filmen som deras bostad. Alla tagningar inne i lägenheterna är inspelade i en studio i Hollywood. Kul att ha sett i verkligheten för jag har sett den på tv sååå många gånger.


100 Bedford st

Bara en vacker dörr!



One world trade center


Ytterligare en magnifik byggnad, tror det är ett bostadshus


Eller varför inte detta hus...

På kvällen hade vi 3 av 4 familjemedlemmar ur familjen Sjölander över på lite plockmat och så vin! Alltid lika trevligt att bara hänga och prata några timmar.

Idag (söndag) är det ju FARSdag så det har allt blivit några extra pussar till pappa Johan. Jakob är just nu iväg på en Banquet på Florentine garden med sitt fotbollslag från Pascack Valley High School. Det är deras avslutningsmiddag och avtackning av coacherna för denna säsong. Så det var bara att hoppa i vit skjorta och finbyxor i morse.

Jag själv och Alvis skall nu ta på oss lite träningskläder och ge oss ut på en härlig promenad bara vi två. Lite tjejsnack och mamma/dotter tid!

Ha en härlig dag allihop!


kram kram









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar