måndag 28 november 2016

50 års kalas och julpynt

I lördags var vi allt lite sega men vi var ju bjudna hem till våra vänner på ett 50 års kalas och det vill man ju inte missa. Finklädda och med gott humör kom vi dit i tid. I det här landet är det inte ovanligt om gästerna kommer sent det kan vara från några minuter upp till 1 timma....
Men i och med att detta var ett överraskningsparty så dök alla upp i tid. Jag var nästan lite chockad!! Vi skulle vara där vid 19 och så skulle Mark komma hem vi 19.30 efter att ha varit och bowlat med sin son och några kompisar under eftermiddagen. Wendy hade riggat hela huset med pynt och en cateringfirma var där och hade förberett maten sen 17.30.
När vi kom blev det lite mingel med valfri dryck, buffébordet var överfyllt av diverse dricker alltifrån vatten till öl, vin, sprit.
Sen kom själva födelsedagsbarnet hem och blev väldigt förvånad för han hade ingen aning om vad som väntade honom inne i hans eget hus. Då han inte fyller förrän den 29 nov och hade planerat gå ut med sin familj och föräldrar och syskon med familjer så blev han väldigt överraskad.











Det blev lite trångt....



Tårtor och 50 ljus!!

Några av våra vänner!!


Trevlig kväll som för vår del avrundades redan vid 23.30. Då var jag såååå trött!


Igår (söndag) var det ju första advent och själva Thanksgiving är ju över så nu börjar amerikanerna att pynta sina hus. Alva var hur pynt sugen som helst så det var bara att ta bort alla pumpor och kalkoner och fram med alla julsaker. Gjorde t.o.m en första sats med knäck:-)


Vår adventsljusstake med första ljuset tänt!

Alva myser efter att allt är pyntat och klart!


Vår lånegran från husägarna...









Trevlig vecka allihop!

kram kram









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar