torsdag 21 januari 2016

Winter Consert

Dagarna rullar på....
Alva hade körframträdande på Holdrum school igår kväll, för alla föräldrar och vänner. De var riktigt duktiga. Först var det skolans band (7th och 8th grade) som spelade. Det var nästan så man trodde att det var en "riktig" orkester för de var grymt duktiga.
Efter dem så var det en av körernas tur att sjunga några sånger. Som synd var så hade de glömt att sätta på mikrofonerna så när tjejerna gick fram och gjorde sina solon i mikrofonen så hördes inget förutom deras vanliga röst. Lite synd, men sådan händer.
Sen kom bandet för 6th grade och det var då jag och Johan drog på smilet. För det var många som inte riktigt spelade i takt och några som spelade fel. Känslan är att sitta och lyssna på ett gäng som spelar olika låtar i olika tonlägen samtidigt. Det är klart att de var duktiga och gjorde säkert sitt bästa och det är kanske dem som vi kommer att höra i fantastiska orkestrar längre fram i livet, men just nu så har de en del kvar att öva.
Efter dem så kom Alvas kör, de är 119 stycken tjejer och killar i alla åldrar (6-7-8 grade) och de var fantastiskt duktiga. Det är allt pampigt när en riktigt stor kör sjunger.
Sist men inte minst var det dags för jazzbandet, de var super duktiga och jag som älskar jazz :-)

Alva står längst upp, längst till höger.




Det är inte många som har blont här....



Jakob valde att vara hemma då alla band och körerna hade haft uppträdande på skolan under eftermiddagen för alla som inte är med i något band eller i någon kör.
Trevlig avslutning på denna kväll.

kram kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar