söndag 24 januari 2016

Vi är med i tidningen New York times!

Förra helgen var hela familjen ute och åt middag på en super trevlig restaurang i Nyack, strax norr om där vi bor. Vi tycker om att prova nya restauranger och tyckte denna verkade intressant. Ganska nyöppnad, öppnade sommaren 2015. Restaurangen hade en härlig atmosfär och väldigt god mat. Vi kommer definitivt gå tillbaka dit. Ägarens fru var väldigt artig och trevlig och hjälpte till i sin deras restaurang när hon inte jobbade på sitt vanliga jobb. Restaurangen var ganska liten så hon gick runt mellan borden och hamnade vid vårt bord och förstod på vår dialekt att vi inte var härifrån och så satte samtalet igång.
Johan och hon började prata för det visade sig att hon jobbade på BMW och Johan jobbar ju för Volvo som ni redan vet. Och så var vi från Sverige och så vildare...
Efter en stund kom en annan kille fram och berättade att han var från NY times och frågade om det gick bra att fota lite. Det visade sig att NY times skulle skriva en recension om restaurangen, "Communal Kitchen."
Eftersom vi trodde att sannolikheten att det hamnar en bild av oss i tidningen då han knäppte säkert 100 bilder sa vi, visst inga problem.

Idag var vi med i tidningen!!!

Gå gärna in på nedan länk tagen från New York times hemsida:
http://www.nytimes.com/2016/01/24/nyregion/farm-to-table-restaurant-hudson-valley-nyack-communal-kitchen.html?_r=0




Så nu är man väl nästan lite kändis, eller?? Även om vi inte syns framifrån så syns det ju att vi alla fyra sitter där :-)

Har även njutit i solen idag efter att först ha skottat bort lite mer snö.

Lite lugnare idag


Så har vi skottat bort snön på altanen och solen hjälper till...


Äntligen, som jag längtat!!


De är duktiga på att ploga sina trottoarer med sina snöslungor.

Alva var i väg på lite pulkåkning med sina girl scouts tjejer.

Jakob och Johan skottade bort det sista på morgonen.





kram kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar