söndag 24 januari 2016

Snöstormen

Det skulle snöa eller rättare sagt vara en snöstorm här i går, lördagen den 23 januari.  Och så blev fallet, det snöade konstant från ungefär klockan 6 på morgonen till klockan 18 på kvällen, sen yrde det bara några timmar till. Men vi var förberedda, jag hade varit iväg och handlat lite mat och annat gott. Alla aktiviteter var inställda så det var bara att vara hemma och mysa.

Det blev en hel del skottning, i tre olika omgångar och säkert 20 cm varje gång. Då vår garageuppfart är väldigt lång så det tog allt på krafterna även om vi hjälptes åt alla fyra. Men jag såg det som tre träningspass, mycket knäböj, mycket lyft åt alla håll och kanter. Det gäller att se det positiva i allt.

Emellan all skottning, gick vi runt och myste. Barnen pysslade med sitt och Johan var mest i garaget och grejade och jag strosade runt inne och lyssnade på Jazz musik, tände brasan och varvade läsning med lite bakning.
Kan ju egentligen säga att denna dagen var toppenbra även om det snöade väldigt mycket.

Köksdörrarna, detta möttes vi av till frukosten...


Lite svårt att se ut genom fönstret....

Så här såg det ut vid 15 tiden på eftermiddagen...



Det blev Chocolate chip cookies :-)

Brasan är tänd

Alva och en kompis trotsade vädret en stund på eftermiddagen

Vi överlevde, vi är ju trots allt svenskar och är vana vid snö. Det var dock andra områden utefter kusten som drabbades värre än oss, vårt område Bergen County var lite i ytterkanten av ovädret.

Kram kram





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar