söndag 25 oktober 2015

High school

I tisdags kväll var vi på Pascack Valley High School. Jakob och alla hans jämnåriga kompisar hade blivit inbjudan till High school för en rundtur och ett informationsmöte. Då det är bestämt att vi kommer att stanna här i New Jersey ytterligare 1 år så kommer ju Jakob att få chansen att börja i High school nästa höst (2016).
Det är en mycket fin skola, lite stor kanske om vi jämför med den skola som de är på idag, men det kommer att bli toppen.



Lite olika skåp som fanns i korridorerna. Så det kommer att bli nytt för Jakob för idag har de sina skåp i olika klassrum som de får tillgång till några gånger per dag.



De höll på att göra en utvärdering om vilka slags möbler som passade bäst för skolan och eftersom vi nu lever i 2000 talet som verkade det som om de skulle ha konferens möbler i klassrummen för att skolungdomarna skulle börja få en inblick i det verkliga livet.





Mycket lärorik kväll som kommer att innebära många nya beslut inför nästa år med tanke på vilka kurser han skall läsa. Hela high school utbildningen är individualiserad vilket innebär att du själv är med och påverkar redan från första dagen om vad du vill lära och utbilda dig inom.

kram kram



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar