lördag 9 augusti 2014

Våra möbler har kommit:-)

Efter mycket lång väntan dök äntligen lastbilarna upp med våra möbler och annat smått och gott. Det var sagt att de skulle komma mellan 09.00-10.00 vilket gjorde att vi var redo redan från 08.30.
Vi väntade, väntade och väntade och vid ca 10.30 dök det upp två killar som inspekterade vårt hus och vi fick gå igenom med dem var allt skulle stå och strax därefter kom lastbilarna.

Totalt 7 stycken killar dök upp, som på mindre än 4 timmar hade ställt in allt, satt i hop alla möbler och plockat upp alla lådor.

Vi var alla fyra som barn på julafton. Det är inte klokt hur snabbt man glömmer vad man egentligen har packat ner. Allting har ju gått så snabbt men flytten så man blev lite överraskad i varje låda man öppnade.

Alva jublade över sina sminksaker och kläder, Jakob blev glad över att få en bäddsoffa på sitt rum och alla resterade delar till datorn.
Jag blev glad för mitt svenska kaffe:-) och Johan vet jag inte riktigt vad han var mest glad över antagligen över att allt kom fram och att allt gick så smidigt.

I eftermiddag/ kväll står det upppackning och iordningställade av allt på schemat sen är det bara att starta livet som expat.

kram

Första flyttbilen på ingång
Första lastbilen på ingång


Två av våra fantastiskt duktiga uppackningskillar

En massa lådor till köket

Det blivande vardagsrummet, numera fullt med både våra egna sofforoch hyrmöblerna som skall lämnas tillbaka på måndag.  







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar