söndag 17 augusti 2014

Laktosfria produkter

Sökandet efter laktosfria produkter fortsätter.....
Har tidigare funnit bra mjölk, keso, enportions fruktyoghurt. Men har saknat créme fraiche och matlagningsgrädde eller grädde i vilken form som helst.
Idag var vi en sväng på "whole foods market " som var en slags ekologisk svindyr men super fräsch affär som hade i princip allt. Väldigt bra utbud av glutenfria produkter, typiskt att vi inte är glutenintoleranta.....
Där hittade vi en lite större förpackning av yoghurt, något liknade matlagningsgrädde/kaffegrädde.... och någon blandning mellan gräddfil och créme fraiche. Och de funkade perfekt!!


Har även införskaffat andra mkt livsnödvändiga produkter, ett nytt mobilfodral till mig, nya skor till Alvis, något efterlängtat speciellt dataspel till Jakob och ett par nya badbyxor och en skateboard till Johan. Livsnödvändiga saker ser ni....;-)

Inte nog med det, efter gårdagens toppenkväll med Leo, Alison och deras busfrö Max ( Leo är en kollega till Johan på Volvo) och våra två supernöjda barn som haft hur kul som helst på sin filmkväll så kom precis några andra grannar förbi med ytterligare en välkomstblomma.
Känns väldigt osvenskt men väldigt uppskattat i alla fall från min sida:-)






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar