tisdag 11 juni 2019

Sverigebesök igen...

Det är många avslutningar just nu. Eller rättare sagt många "en sista fika", "en sista lunch", "en sista middag". Vi alla vill hinna klämma in så många träffar som möjligt och våra vänner vill bara träffa oss "en gång till....". Det är jättekul men samtidigt jätte påfrestande för det är många känslor som kommer upp till ytan varje gång.

Har varit på lunch med min grannfru Pam och ytterligare en väninna Tina ( en av Jakobs kompisars mamma) som jag träffat i lite olika sammanhang under åren.
Samma kväll kom våra vänner från Stockholm hit på en snabbvisit och ett glas vin. De hade hämtat upp Ludvig i South Dakota och var på väg till Filip här i New Jersey för hans avslutning. Lika kul att träffas och som tur är blir det mer tid tillsammans på Ellös i sommar.




På söndagen åkte jag och Alva och Johan in till stan för att möta upp min kusin Gustaf och hans tre töser medan hans fru, svärmor och svägerska turistade i stan. Anledningen till att Alva tackade ja till att åka med förutom att det var kusinerna vi skulle träffa var att vi skulle gå på "Black tap" som är ett ställe med STORA milkshakes.




Vi var där innan de öppnade för att stå i kö
och garantera att man fick plats. 

Ellen! Mkt färg och rosa fluff på tösernas drink.

Alvas drink med en kaka hängande på kanten.

Emilia

Liv och Gustaf



Efteråt promenerade vi upp till central park för att det var dags för lite lek...
Tror det var ganska skönt att få röra sig efter de drinkarna.







En tom aveny inne i stan :-)

På eftermiddagen var det fotbollsmatch mellan två engelska klubbar, inte för att jag är speciellt intresserad med Johan hade bråttom hem..

På kvällen kom några vänner över till oss för lite grillning och poolhäng. Dagen till ära var det hamburgegrillning med färska majskolvar som stod på menyn. Enkelt och gott när det finns barn med.


Harrys kompisar Leo var naturligtvis med

kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar