tisdag 11 juni 2019

Rooftop runda

Årets första och troligtvis sista rooftop runda var i lördags. Ola, Agneta, Andres och Linda och Johan och jag tog oss alla in till stan på seneftermiddagen och möttes upp på favvostället Gallow green. Där vi började med Rosé och lite mat. Inga drinkar på första stället denna gång.

Sen gick vi vidare till ställe nr 2, Sir Henry. Ett superlitet och mysigt ställe där maffiga drinkar intogs under många skratt.







Gick sedan vidare förbi flat iron och åkte upp på 230 5th. Ett jätte stor rooftop som jag tyvärr tycker har blivit sämre med åren. Drinkar i plastglas - nejtack det är ganska B-igt. Turister i överföd och många unga som tror de är så hippa. Men fantastisk utsikt!


Flatiron

Jepp, damerna var i toppform!

Kommer sakna....


Sen vidare till ställe nr 4, broken shaker. Ett trevligt ställe vi inte varit på förut. Där vi serverades väldigt goda drinkar och hittade ett bord i skymundan där vi kunde hitta på massa bus med en "flamingo" hahaha.









Nu snackar vi...

Står i väntans tider....


Äntligen en Mojito 





Väldigt lyckad kväll som innebar att en uber chaufför tog oss hem framåt småtimmarna.
Det var väl tur det kanske för varken jag eller Johan hade nog varit några bra chaufförer efter denna kväll. Och det var inte meningen att vi skulle vara heller... hahaha.

Efter morgonpromenaden med Harry blev det frukost ute på altan. Härligt!!




Och ett dopp i poolen!



kram kram



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar