tisdag 28 maj 2019

Packningsveckan

Förra veckan var helt "crazy".
På måndagen och tisdagen var det tre killar här och packade ner alla våra grejer som vi inte markerat med en gul postit lapp. Jag var hemma och övervakade och Johan var hemma från jobbet för att se till att allt gick rätt till. Även om vi tyckte att vi hade markerat ordentligt blev det vissa fel i packningen.
Typ Johans glasögon försvann.... packades ner av någon av killarna på måndagseftermiddagen så det var bara att böra rota runt i lådorna tills vi hittade dem.
De lyckades packa ner min handväska och min kameraväska.... även där bara att rota i lådorna tills vi hittade dem.
Men över det stora hela gick allt bra. De var klara med packningen redan vid lunchtid på tisdagen så onsdagen blev ganska lugn. Vi sov på hotell från onsdagen till fredagen. På tordagsmorgonen kom lastbilen med vår container för att hämta upp allt. Omtumlande känslor när lastbilen körde iväg. Både sorgligt att nu blev allt så verkligt vi är verkligen på väg hem till Sverige igen. På riktigt denna gång och inte bara på "semester" i några veckor. Men även en ganska skön känsla att vi överlevde denna packningsvecka och allt gick "nästan" på räls.


Taget precis när packningen började

















På fredagen kom våra hyrmöbler som vi skall bo med vår resterande tid här i Rivervale. Känns ganska skönt att bara ha de grejer som vi verkligen behöver. Alla möbler och hushållsgrejer var splajdans nya.



Ser så tomt ut nu och så ekar det.

Våra hyrmöber

Jakobs sovrum

Alva sovrum

Vårt sovrum

Mkt plats för Harry och Missy att leka på...


På fredagskvällen när allt var på plats firade vi med en god grillning och med att öppen en flaska skumpa. Som för att fira att vi överlevde veckan.

Denna "memorial weekend" hade vi inte planerat ngt speciellt eftersom vi visste att vi skulle vara helt slutkörda. Och det var ganska skönt det, för med toppenväder på 30 grader och strålande solsken var det ganska skönt att bara vara hemma och hänga vid poolen.

Jakob hade några kompisar över på lördagskvällen för poolparty och på söndagen när det var morsdag hade Alva några kompisar över på poolparty. Igår måndag var Johan och barnen lediga och Ola och Agneta kom över på lite fika på förmiddagen och på kvällen åkte vi till Piermont för en superhärlig middag i kvällssolen. Jakob körde sen hem Alva till hennes kompis Nicole där hon sovit i natt.

Idag när Jakob och Alva är lediga från skolan ( pga att vi inte hade tillräckligt många snödagar som de planerat in i High schools kalendern fick de en extra dag ledig idag) är det IKEA som står på schemat. Köttbullelunch och diverse inköp till midsommarfirandet. Skall även hinna med lite andra ärenden på vägen till IKEA också.

kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar