måndag 26 februari 2018

Solstolar

Lördagsförmiddagen bjöd på fint väder medan eftermiddagen bjöd på regn, igen....
Vi passade på att åka upp till Costco för att bunkra. Denna stora butik som har ALLT, enda nackdelen är att mycket är i storpack så man får ju se till att man har ett stort skafferi och stor kyl och frys. Förutom mat så slank det ner två till Tommy Bahama ryggsäcksolstolar. De är ju hur smarta som helst. Vi köpte två förra sommaren på prov för att se om vi gillade dem, och vad vi slogs över att sitta i dem. Förutom att de är ställbara solstolar med ligg funktion, så är de ryggsäckar så alla kan bära sin egen stol. Och så har de ett fack där man kan ha badkläder, bok och plånbok och en lite kylväska. Är de inte smarta så säg....
Vi köpte även två nya solsängar som vi skall ha vid poolen i sommar. Tror ni att vi längtar efter sol och värme eller?





Annars har det mest blivit OS tittande, guld till damerna i curling, silver till herrarna. Lite längdåkningsskidor med bra resultat. Kännas som om vi är ganska nöjda med Sveriges presterande hittills.



På söndagen var det dags för Alvas konfirmationsläsning igen. Jakob var hemma med Harry och jag och Johan åkte med Alva in till stan. Först gudstjänst sedan lite egentid för oss med en god lunch, lite shopping och en lång promenad. Känns skönt att bara vara VI ibland.




Pyntet utanför kyrkan


Under vår promenad i Soho hittade vi en hemlig trädgård. Den såg inte mycket ut för världen nu i detta ruskväder men jag kan riktigt se hur vacker den är när den grönskar.







Allt är inte bara stort i USA, kolla denna lilla brandstation på 43 st mellan 5-6 av. Dt är knappt man ser den, men den är igång och när brandbilarna kommer ut därifrån är det ett stort pådrag även på denna lilla station.




Dessa taxibilar,
undra hur länge de kommer finnas kvar nu är ûber är  så stora


På kvällen blev det tredje gången gillt för oss. 3 löprundor på 8 dagar det är inte illa. Undra hur länge vi alla fyra kan motivera varandra. Jakob för statistiken så det gör det hela lite intressantare. Samma längd, samma sträcka drygt 5 km. Inte för kallt och inte för varmt bara väldigt blött!!


kram kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar