torsdag 1 februari 2018

Övningskörning

Förutom att Harry har tagit ytterligare en spruta så har mest vardagen varit som vanligt. En del handling, promenader med Harry och Luna. Lite lektid med Daryl på Lunas baksida.


En hel del paprikor...

Snön kommer och går var och varannan dag...

Luna och Harry vill alltid ha samma leksak eller samma pinne.

På promenad med Daryl och Luna och Harry

Leka är alltid kul!


Men även den fruktade dagen då ens barn börjar bli stora har kommit. Jakob har tagit två av sina sex körlektioner. Enligt New Jersey lag måste alla som har klarat sitt skriftliga prov och är över 16 år gammal ta 6 körlektioner med en körlärare innan han eller hon får köra vidare med sina föräldrar. Och köra med sina föräldrar måste de göra i minst 6 månader och ta körkortet tidigast på sin 17 års dag. Så Jakob kommer vara klar med sina timmar på söndag förmiddag och om körläraren tycker att det räcker så är det OK för oss att ta med honom ut på vägarna.
Känns roligt men också jätte läskigt... Uppkörningen är redan bokad till hans födelsedag den 17 oktober kl 08.00 :-)



Jakoben på väg ut från vår parkering.....



Jag har beställt mig en "crock pot", en långtidskokningsmaskin. Igår var det invisning med pulled pork. Och oj vad gott det blev. Men vilken tid det tar. Satte igång allt vid 10 på morgonen och vi åt inte middag förrän vid 7 på kvällen. 8 timmar koktid och sedan 30 minuter extra kokning för att såsen skulle bli tjockare och sen i med det isärdragna köttet.  Måste i fortsättningen sätta på crock poten vid 8 tiden på morgonen annars kommer vi hungra ihjäl.




Min stek efter typ 1 minut i grytan....

Alltså, hur gott blev inte detta.
I hemmagjort tunnbröd, med sallad, tomat och en liten klick cream fraishe.


Viktig information...Nu skall jag åka och byta ett skärp jag köpte till Johan.

kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar