torsdag 27 juli 2017

Tack för denna gång!

Kramkalas och fika med Malin på söndagsförmiddagen innan det är dags att bege sig hemåt till NJ igen. Åsa och Björn från Hönö kom också förbi på fika och senare även lite lunch. Jag fick sticka emellan med en liten körning till Henån med Jakob och Hugo som skulle hänga med Tilde. Alva hängde med Clara och hennes familj ut med båten, en tur till Smögen.

Vi hade finbesök i trädgården också i sommar, inte av någon av våra vänner utan av igelkotten, Kotte. Tur att Harry låg inne och sov!

Visst var han fin!


Sista kvällen med gänget. Middag hos mamma och pappa, syrran och hennes familj var också med.
Vi började med Champagneinvigning av bänken runt körsbärsträdet som Jakob och morfar byggt färdigt i sommar.




Tjusig bänk eller hur!?!


Gymnastikuppvisning


Milla ch Freddan



Johan och pappa Olle




Så en reflektion över sommaren i Sverige 2017

Fem veckor som vi i våras trodde skulle bli ganska långa, blev väldigt korta. Även om vi har klämt in både en och annan träff med familj, släkt och vänner så finns det alltid några man inte hann med. Vi har njutit av svensk mat i alla varianter. Alltid från midsommarsillen till julbordet..hahaha. ( Vi har ju trots allt inte ätit ett riktigt svenskt julbord på 3 år så det smakade himmelskt)
Jag har storgillat mina tidiga morgonpromenader med Harry runt Ellös, då samhället har varit alldeles tyst och stilla. Vi har hört måsarna skria och vågorna klucka. 

Ser du måsungen?
Och så har vi avslutat våra promenader med lite bus med Ludde och en kopp kaffe hemma hos mamma och pappa. Det är lycka!

Har t.o.m haft fina Ludde i mitt knä som inte sker för många.
Lyckligt utvald!


Vi har haft toppenväder för att vara svensk sommar. Strålande sol alla dagar utan 3,5 då det varit lite regnigt. En av de regniga dagarna var som vanligt, midsommarafton. Vi har alla fyra kommit på att det blåser nog väldigt sällan här i Rivervale för vi alla blev så förvånade över denna blåst. Nog är det väl så att det alltid blåst mycket vid kusten men har det verkligen blåst så här mycket som de första veckorna vi var hemma???

Fem härliga veckor i Sverige blev det, där vi har laddat våra batterier, för att tampas vidare med vår vardag här i Rivervale. Som vi för övrigt trivs väldigt bra med. Vi känner oss väldigt privilegierade med att vi har fått denna möjlighet att bo utomlands igen. Få chansen att visa våra barn en annan kultur, ett annat land och ett annat språk. 

Tusen tack Sverige för några underbara veckor, vi ses igen sommaren 2018!!

kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar