tisdag 4 oktober 2016

Storm King Art Center

Måndag och barnen är lediga från skolan. Judarna firar nyår nu vilket innebär att skolorna är stängda. Ganska skönt tycker vi även om vi inte är judar. De är lediga i morgon (tisdag) också.
Eftersom hösten sakta men säkert även kommer hit, träden börjar skifta färg även om det idag är 20 grader varmt ute. Så hade jag lovat barnen att åka med dem och fixa lite kläder inför hösten, typ jeans och skor osv. Vad passar inte bättre än att åka upp till Woodbury och shoppa. Så förmiddagen spenderade vi där och sedan åkte vi ytterligare ca 20 minuter norröver för att besöka Storm King Art Center.





Det är en stor park kan man säga med väldigt många skulpturer från olika konstnärer. Ett trevlig ställe att tillbringa några timmar. Vi valde att hyra cyklar och trampa oss runt och titta på dessa stora olikformade skulpturer eller ställningar. Ibland lite svårt att se det vackra i dem, men vissa var allt bra färgglada och stora.






Denna var kallad grodben, hm undra hur konstnären tänkte här.




Kartläsare och guide!


Lite terrängcykling på vissa ställe


En båt!!

Visst var dessa murar häftiga! Byggda runt träden...



Tittut!

En del var väldigt stora.... Alva står på skulpturens öra.

Ett spegelstaket!







Lite kycklingar....





Härlig dag som slutade med att jag hade mina damer hemma hos oss på kvällen för vårt "klipp och vin party". Så nu var man blond igen, tack och lov!


kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar