onsdag 16 januari 2019

Candyman Lane

Vår gata Barr Court har fått ett nytt namn. Eller rättare sagt ett namn till. Häromdagen var det stort påbrå i Rivervale, en ny gata eller i alla fall ny namninrättning gjordes. Till ära av vår granne Russel Berg ( Candyman) som avled maj förra året (2018) har det nu kommit en dedikation till vår gata.

Jag var naturligtvis nere och var med under själva presentationen, väldigt mycket människor var där. Grannar på gatan, nyfikna Rivervale bor och en massa kompisar och släkt till familjen. Pam min granne var rörd till tårar över att jag dök upp för att visa min respekt. Borgmästaren i Rivervale höll ett fint tal och även en representant från kommunen.










Dagen efter var den nya skylten uppsatt även om det nästan var tjäle i marken. På ena sidan gatan står det Barr ct och på andra sidan gatan Candyman Lane :-)






Inte alla som bor på två gator samtidigt. Hahaha

Annars händer inte mycket förutom att Johan har åkt till Sverige för att förlänga vårt Visum och för att jobba. Barnen har sina terminsprov denna vecka så det är mycket pluggning och väldigt tyst i huset. Harry var hos veterinären igår och tog ett blodprov för att se hur det står till med "heartworm" och så fick han ett "Lyme vaccine" tror det är förebyggande för Borelia. Han tycker det är sisådär att gå till veterinären men det är egentligen ingenting att oroa sig för, för de är så snälla så.




kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar