onsdag 21 november 2018

Lilla julafton

När Johan kom från Sverige hade vi julklappsfrossa. Det känns alltid så när han kommer tillbaka. Svenska tidningar i mängder, Zoegas kaffe, hushållsost inte att förakta, kalvfond, lösgodis och lakrits, mandelmassa och riktig blockchoklad. Härligt, då har vi så att vi klarar oss ett tag framöver.






Jakob var i lördags hemma hos Hannah på "friendsgivning" alla hade fått i uppdrag att ta med sig lite mat eller godis till "smörgåsbordet" alltifrån Mac and Cheese, kyckling, donuts, godis, dricka osv...Det är kul att de engagerar sig och fixar och donar. Alva var och tittade på sin egen föreställning. eller rättare sagt den föreställning där hon själv har varit med och tagit fram kostymer, frisyrer och annan rekvisita. Hon tyckte det var toppenbra, lite synd bara att jag var upptagen med annat.

På söndagen var det dags för SWEAs årliga julfest och jösses vad mycket människor som kom. Tror nog att vi satte rekord i år igen...
Jag stod som vanligt i köket med några andra kvinnor och gjorde smörgåsar för fulla muggar från kl 08.00-14.00. Sen var det snabbt hem för att hämta upp Alva och iväg till Ridgewood för luciaträning.




Annars har dagarna denna veckan bara rullat på, hämtat upp skidor, varit på diverse hundpromenader,  spinningpass, vanligt träningspass, handling, IKEA, diverse hämtningar och lämningar.





Dessa förbannade löv som aldrig tar slut...


Idag, onsdag, var det halvdag i skolan för imorgon firar vi Thanksgiving och är lediga i fyra dagar. Skall bli så skönt. Jag och Alva har varit iväg på lunch, Jakob har varit iväg på Bowlingträning och ikväll skall killarna in till stan på Hockey medan jag skall passa på att träffa en väninna inne i stan på middag undertiden de är på hockey.

Och imorgon kommer Martin....

kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar