söndag 4 november 2018

Årets Halloween

Hela förra veckan var helt Crazy.
Möte med vice rektorn på High school på måndagen. Allt för att försöka göra överföringen, från High school här i USA till att flytta hem till svenska skolor igen, så smidig som möjlig för våra ungdomar.
Vi åkte ut med två barn och kommer komma hem med två unga vuxna.
Tyvärr verkar det så att vårt äventyr här borta i USA kommer till sitt slut nästa sommar, 2019. Med det sagt så har vi ju flera månader kvar här att utforska och njuta av innan verkligheten och ekorrhjulet kommer ifatt oss.
Mötet gick bra och över förväntan. Dessa människor, dessa vänner, dessa amerikaner som gör allt i sin makt för att vi skall få det så bra som möjligt för Jakob och Alva och deras framtid. Jag som har så lätt för tårar fick även under detta möte visa vem jag är. Tårarna rann men av glädje och förundran över att det finns så underbara människor i denna värld.

På tisdagen tog jag ut Alva lite tidigare från skolan för hennes kompis Clara från Sverige skulle komma hit och stanna några dagar. Allt hade gått bra, hon flög trots allt själv.




På onsdagen den 31 oktober var det inte bara väldens bästa svärmors födelsedag utan även Halloween.
Och jösses vad många ungar som dök upp i år. Satt som förra året ute på trappan med Harry och godisskålen i högsta hugg. Tre timmar senare var alla 20 kilo godis utdelade och alla verkade nöjda och glada. Jakob hade sitt gäng med vänner över på kvällen medan Alva tog med sig Clara ut i verkligheten och visade henne hur en riktig Halloween skulle gå till.


Dagens skörd som skulle delas ut







Harry var redo!!

Jag var redo!!



Hannah, Nicole, Alva och Clara

Klockan är 15.15 och de första börjar välla in

Vissa var väldigt unga men supersöta


Klockan är ungefär 16.15...

16.30

T.o.m Donald kom förbi :-) hahaha

17.00.
Och alla barn skulle sjunga för Candymans familj.
Vår granne Ross alias Candyman avled i våras och hedrades av alla.



Harry och hans familj...



Lyckad eftermiddag och kväll även i år.

kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar