onsdag 15 augusti 2018

Sverige besök

Vi har haft Sverige besök och inte vilket som helst!!
Alvas kompis Oscar och hans mamma Diana har stannat hos oss i en vecka. Rivervale visade sig från sin bästa sida med strålande sol och klarblå himmel och ca 30 grader varmt nästintill hela veckan. Under veckan blev det flera turer in till Manhattan, shopping på diverse shoppingcenter, promenader och poolhäng.




















En tur ut med Staten Island ferry, har inte åkt den tidigare men undrade varför. För vilken fin utsikt från färjan man fick på Manhattan och Frihetsgudinnan.
















Oscar och Alva

Vid tjuren fick man verkligen slåss för att överhuvudtaget se den....






 En tur över Brooklyn bridge, jösses vad vart. Vi tog taxi tillbaka.







Då vi själv kom tillbaka från Sverige dagen innan våra gäster anlände hann vi knappt själva bli av med jetlagen. Så det passade ganska bra med morgonpigga gäster. Dock kan jag nog säga som så att det är ingen dans på rosor att komma hem efter fyra veckor i Sverige. Man tror att man åker hem på semester men det är egentligen inte förrän man kommer tillbaka man får lite "semester".
Det är många man vill hinna med att träffa, och umgås med så vissa dagar blir ganska komprimerade. Och det är ju lite av tanken med att åka hem till Sverige att man vill se alla, men det tar på krafterna och man inser inte förrän man är tillbaka i verkligheten vad som hänt.
Så är det väl alltid när man är på semester att man njuter både lite innan man kommer iväg, njuter lite under semestern och även efter när man kommit hem, då man smälter alla intryck.

kram kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar