lördag 9 december 2017

Sista kurstillfället

Harrys agilitykurs hade sin sista omgång i torsdagskväll. När själva lektionen var slut så var det en lek för hundarna där de skulle sitt still, hoppa över ett hinder och komma när vi sa att det var dags. På andra sidan hindret var det tre paket till varje hund, de fick välja ett av dem. Antingen var det hundgodis eller leksak inuti. Vad tror ni Harry valde?
Jo, han hoppa över hindret när jag sa det var ok och sprang fram och luktade på paketen och när han bestämt sig så började han krafsa nästan helt hysteriskt på ett. I två av paketen fanns hundgodis och i det tredje fanns en leksak. Han valde leksaken och blev helt exalterad och bar den i munnen ut till bilen och rätt in i köket när vi kom hem för att visa för Johan vad han fått. Han höll på hela kvällen med denna lilla leksak som inte var någonting speciellt överhuvudtaget. Men som han gillade den.




Harrys nya favvo leksak!

På fredagskvällen var Jakob hemma hos Tanner med sina kompisar och hängde i några timmar medan Alva var med sina tjejkompisar och hade "Secret Santa". De hade tidigare dragit ett namn ur en bunke av en av de 10 tjejer som skulle var med. Detta gjorde att jag och Johan fick en egen kväll utan barn. Men ingen av oss kände för att gå ut så det blev lite "rester" och en myskväll framför finalen i Idol. Inte fy skam det. Lite tända ljus, laxgratäng och vitt vin.




Här är receptet om någon vill ha:

Fyll botten av formen med färsk spenat, hackad purjolök, lägg på laxbitarna, krydda med citronpeppar. Häll över fetaost Mmmm. Överst hälls en sås gjord på

Vanlig vitsås smaksatt med fiskbuljong, riven apelsin och saften av apelsinen, salt, peppar, lite lite muskot, en äggula och persilja.

Skjuts in i ugnen i ca 20 min på 200 grader. Lätt som en plätt och ruskigt gott. Till detta hade vi ris och en sallad.

kram kram










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar