söndag 17 december 2017

Julmys

Jakob har ju kommit med i PV High schools Bowling team även om han i princip aldrig bowlat. Men han är duktig! Matcherna började i tisdags förra veckan och hans lag vann. Jippi!


Alltså tröjan är inte snygg....



Harry fick sin efterlängtade Bark box. Han är för rolig, vill verkligen vara delaktig i själva öppningsprocessen och "stjäla" någonting från lådan.Vanligtvis en leksak!




Lådans innehåll denna gång. Julteam!


I fredagsmorse efter att jag lämnat av barnen på skolan mötte jag upp Aviva min Israelisk/Kanadensisk/amerikanska väninna på lite frukost på ett ställe i Westwood. Vi kom på att vi inte setts sen juni då hon var hemma hos mig på kaffe. Hon jobbar och har så mycket om sig och kring sig så det har varit svårt att få till något. Men nu så fick vi två timmar att prata och bara ha det trevligt tillsammans. De är judar så de firar inte jul men väl Hanukkah. Sen var det promenad med Harry och Luna, vidare på jobb på Alvas skola och sen ta ut Harry och Luna igen. På kvällen hade vi planerat åka in till stan för lite julmys och känna på stämningen.
Nackdelen var att det började snöa och då kör ju amerikanerna i snigelfart, de har ju inga dubbdäck och är inte vana vid vintervägskörning. Så turen in till stan tog två timmar.... ( hem tog det 30 min)
Vi hade några mysig timmar i stan med middag på vår favvo restaurang, en irländsk pub/restaurang uppe vid Time Square. Och sedan promenerade vi förbi granen på Rockefeller och utefter femte avenyn, för att få lite julstämning.










Visst är de coola!























Lite Volvoreklam inne i stan

Visst är de coola!
Skulle aldrig vilja ha dem, men de är ju så söta!


Tack för denna fredagsmys kväll!

Igår lördag passade vi Latte, våra förra husägares hund. De skulle till Philadelphia över dagen så Mona hade frågat om vi kunde passa Latte. Latte är så söt och Harry tycker om henne så det var absolut inga problem. 


Latte och Harry


Harry väntar på att Latte skall vakna och komma och leka




Så duktiga att promenera tillsammans. 

Myskram!



Under lördagen höll jag mestadels till i köket hela dagen. Vi hade Linda och Andres och deras tre barn över på middag på kvällen och vad passar inte bättre än julbord. Så det blev köttbullar, prinskorvar, janssons frestelse, julskinka, sillar, laxrullar, julsallad, en hela massa julgodis och ris ala malta till efterrätt. Trevlig kväll med härliga samtal och en god julstämning.

I förmiddags (söndag) mötte jag och Alva och Harry upp Joanette, hennes dotter Sofie och Missy på en härlig hike i skogen med en skön kopp kaffe på Starbucks efteråt för at värma oss. 
Jakob är iväg på party hos Shawn, de skulle även iväg på lite skridskoåkning. 







Annars är det julklappsinslagning som står på schemat i eftermiddag. Tomten kom precis förbi på gatan och sa hej. Harry var imponerad! Hahaha
I morgon är det en ny vecka igen....phuuu






kram kram








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar