tisdag 22 mars 2016

Piermont

Efter en härlig frukost på lördagen åkte jag och syrran till ett mall på förmiddagen och så hade vi tänkt åka upp till Woodbury på eftermiddagen men tog snabbt ett beslut om att skippa Woodbury denna gång. Vi har ju en hel del mall i närheten där av där vi bor så syrran trodde hon skulle kunna få tag på sina inköp där i stället. Ett av våra mall är ju trots allt ett outlet mall fast lite mindre.
På eftermiddagen/kvällen skulle Jakob iväg på ett bowling party till en av sina vänner så då åkte vi andra till Piermont för att promenera och köpa glass. Tyvärr var glasstället inte öppet ännu, antar att säsongen inte har kört igång ännu, det är ju trots allt bara mitten på mars. 





Irvington på andra sidan Hudson River där jag bodde för över 20 år sedan.

Utefter hela piren stod det människor och fiskade, och det verkade som om de fick fisk också. Jag vet inte om jag hade velat äta fisken från Hudson river men det kanske bara är själva fiskandet som de är intresserade av, vem vet?!?




Det fanns faktiskt en skylt uppsatt utefter promenadvägen ut på piren om vilka fiskar som fanns och om de gick att äta och så vidare... Stod bla. att man inte skulle äta mer än ett halvt pound av fisk som är fångad i Hudson River och att kvinnor och barn under 15 år inte skulle äta någon fisk som var fiskade från Hudson river. Låter ju inte som om det skulle vara nyttigt precis.



Hittade även en liten butik i Piermont som sålde Svenska disktrasor!!!


Efter promenaden åkte vi upp till Nyack och åt middag på Communal Kitchen, den restaurangen som vi blev fotograferade i för New York Times. Lika god mat som vanligt!




Så för att avsluta kvällen bra åkte vi förbi ett annat glasställe på vägen hem som vi vet är öppet och vi fick vår glass.


kram kram










kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar