torsdag 31 december 2015

Hästridning

När vi lämnade hotellet och var på väg mot San Juan så gjorde vi ett stopp för Alva och Jakob hade fått en hästupplevelse av mormor och morfar i julklapp. Vi alla fyra skulle ut på en förmiddagsritt i 3 timmar och rida på stranden och genom en skog. Alva var supernöjd och vi andra tre lite smått nervösa och pirriga. Vi lyckades och alla fyra konstaterade efter ritten att det var magnifikt och häftigt.
Alva var i himmelriket, 40 stycken superfina hästar

jj





När hästarna skulle vila lite på slutet av en strand tog guiden oss upp på en bergstopp för att kunna njuta av utsikten.

Sista natten spenderade vi på ett supermysigt litet familjeställe. Stället hade en grekisk känsla och mysiga små kringelkrok gångar mellan alla rum.






Utsikten från terassen på taket




På kvällen åkte vi in till San Juan ännu en gång för att gå på fort nummer två. Vi har ju två stycken i vår familj som är väldigt historieintresserade och det är inte jag och Alva.....
Detta fort hette Castillo de san Cristóbal. Detta fort är det största fort byggt av Spanjorerna i "the new world", byggt 1783.









Dessa färgglada byggnader


Även här fanns dessa ödlor....









Utsikten från vårt rum

Här bodde vi, nummer 10

Alva myser med en bok i hängmattan




Efter 9 dagar med varandra 24 timmar per dag så konstaterade vi alla att det var skönt att komma hem igen. Det tar nog ett tag att smälta allt, det är otroligt mycket vi har varit med om och det känns att man inte är 20 år längre för både jag och Johan har lite träningsvärk och lite krämpor efter resan.
Men vi alla har klarat oss ganska bra, Johan och Alva brände sig på brännmaneter, Alva stack sig på en geting, lite myggbett och lite skrapsår på oss alla lite här och där. Lyckliga och spända på kommande äventyr i detta fantastiska land!

kram kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar