söndag 2 augusti 2015

LBI

Resan ner till LBI tog sin lilla tid, det var en olycka på vägen som gjorde att det blev köer. Börjar nästan undra om jag har någon olycka som förföljer oss.

Skall även sägas att vi inte fått våra två väskor ännu, de som inte kom med flyget från Oslo i söndags ( bara 5 dagar sen....hmmmm)

Hade en trevlig tid nere hos våra vänner på LBI, strålande solsken och 30 grader varmt. Som jag misstänkte så blev det mycket strandhäng och bad i havet:-)

På kvällen när vi kom så åt vi middag och firade med lite Champagne och vin. Barnen tog sig in till "stan" Beach Haven och hängde. Det fanns shopping, en arkad med en massa olika spel, minigolf, karuseller osv. Sen promenerade de hem allihop tillsammans.

Dagen efter (onsdag) började vi dagen med Paddle board i två timmar. Hur skönt och roligt som helst, alla gillade det även barnen. Vi passerade lyxvillor, stora båtar, såg sköldpaddor och nöjt av lugnet.

På eftermiddagen blev det strandhäng och årets första bad för mig på denna sidan Atlanten. Stora vågor och väldigt avsvalkande.

Utsikten från våra vänners balkong på huset de bodde i, inte fy skam!


Kvällens solnedgång från deras takterass



På väg ut för lite Stand up paddle boarding:-), mer bilder kommer.....








kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar