tisdag 28 juli 2015

Tillbaka i NJ

Efter mycket om och men är vi efter lite mer än fyra veckor hemma i Sverige tillbaka i NJ och det var det allt skönt att komma tillbaka igen.
Resan hit började med ett stopp på motorvägen strax söder om Tanum. Det var en motorcykelolycka där föraren hade krockat med en grävling. Tyvärr blev det ett tragiskt slut både för föraren och grävlingen. Stoppet på motorvägen försinkade oss med ungefär 30 minuter.

När vi väl kom upp till Oslo och Gardermoen flygplats så flöt allt på riktigt bra. Flygresan gick också utan problem, men tyvärr fick vi inte med oss alla väskor. Två väskor kom inte fram och naturligtvis de som vi hade lite "mat" i samt vår necessär och en del favoritkläder. Förhoppningsvis får vi tillbaka dem så småningom även om det som i syrrans fall tog 5 månader innan hon fick tillbaka sin väska som kom bort på en flygning hit till JFK. Hmmm...

Vi hade med oss en av Jakobs kompisar Hugo hit, han skall stanna hos oss i 10 dagar. Så nu gäller det för oss att vi försöker visa upp så mycket som möjligt av detta underbar land.
Även om vi är lite jetlagade så har vi hittills hunnit med en rundtur i Rivervale, både med bil och cykel. Badning i poolen, shopping på ett stort "mall".

Om en stund skall vi åka ner till LBI för att stanna över hos en av Jakobs kompisar och hans familj. Skall bli hur kul som helst. Blir nog en del strandhäng och en del bad kan jag tänka mig.

kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar